IP numarasından PC hacklenir mi?

bluedanger

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde bi IP numarası var... Msn Space ime küfürlü mesajlar yazıo... Bu konuda neler yapabilirim... Yardım Edin lütfen...
Rahatsızın IP'si: 88.246.19.220

Adamın ip numarasını vermişsin de bu adam statik ip mi kullanıyor bakalım:eek: ondan sonra başka bir garibanın bilgisayarı hacklenmesin:) Ama illaki gerekir ip numarası ip bir bilgisayar için herşey demek. Hoş ben hack için ugraşmadım bu zamana kadar ama yardım edecek babayigit çok burda. Tabi ederlerse:cool:

Valla statik mi onu bilemiyorum tabi. Ama adam 3 mesaj çekti. Üçününde IP nosu aynı... Adam gibi adam olsa mail felan çekerdi diyecem ama...

boşver hck işini programsız yapılmaz küfretsin dursun
ezik bir değil ki :)

Suç duyurusunda bulunsam diyorum... Sonuçta IP si elimde. Çünkü hakaret ve tehditte var mesajlarda... Benim mail çektiklerimden biri bu büyük ihtimal... Yani benim arkadaşlarımdan biri olma ihtimali çok yüksek. Çünkü çektiğim bir maile istinaden böyle yazı yazdığını söylüyo. Kim olduğunu bulabilir miyiz IP adresinden... İşi mahkemeye götürmeden çözsem diyorum...

suç duyurusunda blunsam diyorsun sonrada mahkeme olmadan halletsem diyorsun nasıl olcak anlamadım . neyse hack işine gelince öyle her Ip nosu belli olan hacklense dünyada hacklenmemiş pc kalmazdı ! yani anlatmak istedigim kolay bir şey değil bu :eek:ut:

Hayır ben suç duyurusunda bulunmadan mı halletsem acaba IP numarasından kim olduğunu bulabilir miyim diyorum.... Daha doğrusu demek istedim de diyememişim, okuyunca bende sana hak verdim kardeş...

boşwer kardeş yaa...bu çok boş bi iş..ben derim ki illaki istiosan,forum da trojen bölümünü felan karıştır,sonra hack bölümünü kurcala 10 larca program war bu iş içnn..

Saolun arkadaşlar... Dikkat edip cevap vermeniz bile güzeldi. Çok teşekkürler.

IP numarası elindeyse elinde belli zaten sana bi program vercem programın linkini unuttum bulursam sölerim program ismi şöle "essential net tools 3" bu programın resimli anlatımıda elimde var bu program sayesinde adamın pc si içinde rahat dolaşabilirsin izlersin yani tv gibi yanlız dikkat et program trojanlı olabilir zaten böle programların genel çalışma prensibi trojana dayanır. tek bişey daha söyliyeyim bu programın işe yarıyabilmesi için adamın pc si oturum açarken psswrd sormaması lazım sorarsa orda kalırsın......
by Red_L!nE<famasßoi>:cool:
eğer programı bulamassan msn adresim Mail adresi vermek yasak sana ii şanslar

bluedanger' Alıntı:
Arkadaşlar elimde bi IP numarası var... Msn Space ime küfürlü mesajlar yazıo... Bu konuda neler yapabilirim... Yardım Edin lütfen...
Rahatsızın IP'si: 88.246.19.220
merhaba adamı buldum http://88.246.19.220/ dediğin ip deki adamın adımuratyenilmis@ttnet iyigünler umarım işine yarar
ayrıcabilgisayarının mac adresi 00:D0:41:F5:CB:4F

imkansız diye birşey yoktur ;)

Adresini bulduğun bir evi soyabilir misin?

kardeş tabii hacklenir ama böle ip ortalıkta verme uçar gider :)

Geri