invalid hardware id hatası çözümü

Fyonb

предате&
Reaction score
0
Yeni sXe 8.0 Çıktıktan Sonra Birçok Arkadaşımız Bu Hatayı Aldı..

Kicked # Invalid Hardware ID

------ ÇÖZÜM 1 -------

Bu Sorun Tamamen Girdiğiniz Serverdan Kaynaklanıyor..
Girdiğiniz Server Hala sXe 7.8 de kaLmışsa Bu hataYı aLırsınız..

paniK yapmayın akşama Doğru Hemen Hemen Tüm Serverlerde 8.0 Geçerli Olur....

----- ÇÖZÜM 2 -----

eğer hile kullanım dosyaları halen Counter Strike yüklediğiniz bölümünüzde duruyorsa silin.

- Counter Strike 1,6 Kullanıcıları İçin -
çözüm için tıkLa

- Counter Strike 1,5 Kullanıcıları İçin -
çözüm için tıkLa

eline sağlık

aga ben dün ındırdım ve pc ye gece 11 de format atmnıstım zaten gecee sahurda gıreyım dedım sxe kurdum ınvalıd hardware ıd hatası aldım 1 tane sıtede cozum cok karısık verılmıs f8 le acaıp bazı wındowa dosyalarını sılıp turuva atı fılan bıseler yazıyordu

sxe 8'in yükLü oLduğundan emin oLduğunuz bir servera girmeye çaLışın
update sorunu oLan serverLar bu hatayı veriyormuş
ben dün sahura kadar sxe 8 oLan serverLara sorunsuz şekiLde girdim
zamanLa oturacaktır serverLara sxe'nin yeni sürümü

evet saol serverlerde ben indirip kurduğumda daha doğrusu oto güncelemiş nasıl olduysa olmadı ama bugün düzeldi

çözümlerin orjinal bu arada doğru FyonB :D

bendede sxe 8 indirdim kurdum csye giriyorum oyun masaüstüne atıyo ne bi hata ne bi uyarı veriyo :S deli olacam bu sxeden nefret ediyorum bi oyun oynuyamadım

pasham ben sxe calıstırdıkdan sonra cs yı actıgımda mavı ekran hatası alıyorum ama sxe kapalı ıken cs actıgımda sorun yok sonra sxe calsıtrıyorum ama bu seferde normal olarak server a baglanamıyorum wın 7 ısletım sıstemı kullanıyorum benım gıbı hata alan arkadalar bana yardımcı ola bılırlermı acaba tesekkur ederım sımdıden yardım eden arkadaslara

pasham ben sxe calıstırdıkdan sonra cs yı actıgımda mavı ekran hatası alıyorum ama sxe kapalı ıken cs actıgımda sorun yok sonra sxe calsıtrıyorum ama bu seferde normal olarak server a baglanamıyorum wın 7 ısletım sıstemı kullanıyorum benım gıbı hata alan arkadalar bana yardımcı ola bılırlermı acaba tesekkur ederım sımdıden yardım eden arkadaslara

pc de internet downLoad manager kuLLanıyorsan eğer aşağıdaki Link sana yardımcı oLacaktır

http://www.hackhell.com/counter-str...is-ekraninda-donma-problemi-cozumu-100-a.html

Geri