TSK personeli ve bu vatanın bekcisi,
Yüce Türk Milletinin evladı merhum subayımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve TSK ne baş sağlığı diliyorum.
Benim adım Ahmet,Hasan, Hüseyin, Ali olsa ne olur?
İşte "turuva atının içindeki" kırmızı ve yeşilden nemalanan kişilerin söyledikleri.
Yuh olsun!
Ey Millet; Vatanın bu duruma düşmesine vesile olan dünü, bugünü ve bizi yönetenleri gelin hep beraber irdeleyelim.
ABD nin "Bizim çoçuklar " dedikleri ile devam eden süreçin "Dolmabahçe" anlaşması ile devam etmesi ve arada geçen zaman dilimini irdeleyin.
İster asker ister hükümet her kim olursa olsun, bakın karşınızda duran ve herkese yükledikleri misyonu yerine getirip getirmediğini izleyen ceberrutlar kırmızı yeşil kol kola, diz dize, kuçak kuçağa.
Ancak, dün ne istediğini unutan bizim gibi gariban müslümanlarda oyuncak olmaya devam edelim.
"Dersim" diyenlerin bir kısmına dönme, bir kısmına alevi, bir kısmına zerdüşt vs.vs. olur, en çok oralarda olay oluyor,
namuslu geçinen namussuzlarda çıkıp TSK içinde belli yere gelmiş kişilerede inancı şuydu diyebiliyorsa bu işte birde bir çok iş var demek değil midir?