Interneti Kesikken Internete Girmek İsteyenler Buraya !!!

paylaşım için teskkurler neler varmış böyle...:))

iyi ozaman abone olup ilk ay faturayı ödemeyin sonra devamlı bu teknolojiyi kullan hiç para ödeme

virüs var diyor nod32 olabilirmi truva atı diyor ve karantinaya alıyor

bende smile var..bana faturanızı yatırın gibi birşey gelmiyor anında kesiyor..modem sinyal almıyor..bunun için girebilmem imkansız..bu programı justin.tv izlerken kullanıyorum..yayın kesilmiyor..

ha bu arada telefonsuz sade internet kullanma hayalimiz ne oldu bilen var mı?yoksa ttnet bizikafamızı telekom şirketine tutuvermeye devam mı edecek?heeeey..!!ulaştırmadan-iletişimden sorumlu sayın bakan ve bakmayanlar..artık duyun bizi.yeter yedirip içirdiğiniz.bu ülkenin sahibi biziz.telekom degil.siz kime çalışıyorsunuz?bize mi?yabacı sermayeye mi?

sen sanıyormusunkı sade ınternete gecınce her sey duzelecek :D
telekom su anda senden ayrı olarak bı telefon parası alıyor ne kadar sen onu kullanmasanda...sımdı bu parayı senden kestıgı zaman ıllakı bunu bı yerden cıkaracaktır acısını....oda ne yapacak dıger servıs saglayıcılara verdıgı alt yapı hızmetınin malıyetıni yukseltecek...e onlarda bos durmayacak bu fıyatı sana yansıtacak illaki yanı yalın adsl de olsa su an kullandıgımız sekılde de olsa degısen hıc bır sey olmayacak...ınternet fıyatlarınında bugunkunden yuksek olacagı asıkar

bu Firefox ekLentisini nereye atıcaz ?

Peki bununla terminallerdeki ve wifi noktalarındaki bağlantılardan direk girebilirmiyiz
dikkat etmişsinizdir belli firma sitelerine falan girmek mümkün bu yöntem oralarda geçerlimi
deneyen oldumu hiç ?

Nod32 VİRÜS BULUYOR ?? TRUVA ATI TÜREVİ OLABİLİR.NE ANLADIM BEN BU İŞTEN?

bilgi gerçekten güzel. eline emeğine sağlık. ancak bilmiyorum heryerde böylemi ama faturayı ödemeyince telekom direk adsl sinyali kesiyor.bu zamana kadar faturayı ödemedin gibi sayfayla karşılaşmadım hiç.direk sinyal gidiyor. bu durumda yapılabilecek birşey var mı acaba ?

bakalim gerci kesinti gittimi komusnunkine baglanmak daha iyi cok acik modemi olan var nasil olsa :)

bilgi gerçekten güzel. eline emeğine sağlık. ancak bilmiyorum heryerde böylemi ama faturayı ödemeyince telekom direk adsl sinyali kesiyor.bu zamana kadar faturayı ödemedin gibi sayfayla karşılaşmadım hiç.direk sinyal gidiyor. bu durumda yapılabilecek birşey var mı acaba ?

sinyal kesıldıkten 4 ay sonra gdio : )))) ama gdince artık baglanılmıyo :S

iyi güzel de bu kezde videoları açmıyor. fals player yüklü olduğu halde flasplayer yükleyin gibi birşeyler diyor. Bu sorunu nasıl halledecez

ayrıca bazı siteleri açmıyor galiba bu ultrasurf.

milliyet.com sitesine girdim ama girmedi. hayret

eijpqo.jpg

Hуρησgαjα;4781162' Alıntı:
arkadasım malesef kotaya ıslıyor ama su kullanıcı adı olayını denemedım evıme qıdınce denıcem sahsen kendı evımde kesık :d:durdurun

Kotaya felan işlemiyor , on güne yakın kullanıyorum interneti yeni açtırdım kota bilgilerine baktım sıfır ......

Not:
İnterneti kesilenler kesinlikle kullanıcı bilgilerinizi değiştirmesini tavsiye ederim...

Firefox eklentisinin çalışabilmesi için burda verilen programın çalıştırılması gereklidir (son sürümü 9.95 indirmenizi tavsiye ederim)

Geri