Interneti Kesikken Internete Girmek İsteyenler Buraya !!!

Λямα`

New member
Reaction score
0
Olurya Borcundan dolayı internetiniz kapalıdır hemen umudu kesmıyoruz Bu guzel ınsanın konusuna göz atıyoruz :D

İe yi actıgımızda karsımıza borç odeme sayfası qelıyor simdi burda dıkaktınızı cekmesı qereken nokta borç odeme sayfasının yolu dikkatinizi çektiyse Güvenli bir site yani SSL(httpS)
buda demek olurkı bız ınternete ssl desteklı bır proxy yoluyla girebiliriz hemen aklınıza vtunnel gelebilir onun ssl destegı war ama coğu ozellıgı kullanamazsınız ornek hhnın dokunmatık menusu işte burda devreye ULTRA SURF giriyo ultra surf turk telekomun serverlarına ugramadan bızı ınternete sokuyor.

Verdiğim Linkten Ultra Surfu ındırın acın karsınıza otomatık olarak IE Acılacak Ve ınternete normal olarak gırdıgınızı goreceksınız.

Peki biz bu işte IE IE diye gittik de Mozillayada olurmu bu olay.Olmazmı mozıllayı acıtıgınızda gene kabus dolu borç odeme sayfasını görüceksınız.Ama firefox için verdiğim eklenti sayesınde mozilladanda gireceksiniz.

Eklentiyi mozillaya kurduktan sonra mozillada sağ alt köşede WJ Disabled diye birşey göreceksiniz.Onun üstüne 1 kere tıklattıgınız zaman o yeşil olur ve WJ Enabled diye yazar bunu gördüğünüz zaman internete mozilladanda girdik demektir

ee simdi bız bunlara girdik msne giremicekmiyiz diceksiniz.Tabiki girceksiniz cunku MSN IE uzerinden internete baglantıgı için sorunsuz bir şekilde kullana bilirsiniz.

Evet Bu gördüğünüz qüzel anlatım TAM 10 dkka sürdü :D tamamen benım yontemlerimle bulunmustur. :D

NOT:Firefox eklentisi Dosya içerisindedir.

Download:RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehostinghttp://rapidshare.com/files/309868169/Ultra_Surf___Firefox_Addon_Upload___y_Hypnogaja.rar
RARPASS:[email protected]

ha bu arada telefonsuz sade internet kullanma hayalimiz ne oldu bilen var mı?yoksa ttnet bizikafamızı telekom şirketine tutuvermeye devam mı edecek?heeeey..!!ulaştırmadan-iletişimden sorumlu sayın bakan ve bakmayanlar..artık duyun bizi.yeter yedirip içirdiğiniz.bu ülkenin sahibi biziz.telekom degil.siz kime çalışıyorsunuz?bize mi?yabacı sermayeye mi?

fayt anasını yaa :):)
helal olsun üstad eline emeğine sağlık keşke iki kere teşekkü edilebilse de birdaha yazsam :p

eLLERİNE SAĞLIK TOMBALAAĞAM...

Yine aşmışsın kendini...

Yalnız bişey dikkatimi çekti...

TTNET fatura ödenene kadar belirli bir süreliğine (son ödeme tarihinden itibaren 45 gün-ödenmezse kesilecek) tanıdığı dsl hizmet sinyalini keserse ne yapacak bu vatandaş onuda bi de hele Soner'im sen...

üsdat büyüksün ya gerçekten çalışıyormu : ))
bu arada kotalı kullananlarda acaba kotaya işliyormu çok merak ettim : ) kotalı olan netin faturasını ödemeyip denesemmi acaba : ))

birde bir sorudaha bak buda olabilir.Kullanıcı adı ve şifreyi modeme yanlış girdigimizde karşımıza kullanıcı adı ve şifre ögrenme sayfası cıkıyor. eger kotaya işlemiyorsa o sayfadanda bunu yapabiliriz diye düşünüyrum ???

eLLERİNE SAĞLIK TOMBALAAĞAM...

Yine aşmışsın kendini...

Yalnız bişey dikkatimi çekti...

TTNET fatura ödenene kadar belirli bir süreliğine (son ödeme tarihinden itibaren 45 gün-ödenmezse kesilecek) tanıdığı dsl hizmet sinyalini keserse ne yapacak bu vatandaş onuda bi de hele Soner'im sen...

abi onunda caresı bulunur zaten konuda belırttım ben tt nın dns serverlarına baglanmadan dırek qırıyor.

üsdat büyüksün ya gerçekten çalışıyormu : ))
bu arada kotalı kullananlarda acaba kotaya işliyormu çok merak ettim : ) kotalı olan netin faturasını ödemeyip denesemmi acaba : ))

birde bir sorudaha bak buda olabilir.Kullanıcı adı ve şifreyi modeme yanlış girdigimizde karşımıza kullanıcı adı ve şifre ögrenme sayfası cıkıyor. eger kotaya işlemiyorsa o sayfadanda bunu yapabiliriz diye düşünüyrum ???

arkadasım malesef kotaya ıslıyor ama su kullanıcı adı olayını denemedım evıme qıdınce denıcem sahsen kendı evımde kesık :d:durdurun

Hуρησgαjα;4781162' Alıntı:
abi onunda caresı bulunur zaten konuda belırttım ben tt nın dns serverlarına baglanmadan dırek qırıyor.

arkadasım malesef kotaya ıslıyor ama su kullanıcı adı olayını denemedım evıme qıdınce denıcem sahsen kendı evımde kesık :d:durdurun

bi denersen vede haber verirsen coook minnettar kalırım emeğine sağlık kardeşim : )

hadi hayırlısı konuyu sabitleyinde ' telekoma kafam girsin ' diyen madur /madure arkadaşların içine su serpilsin :) emeğine sağlık

eline sağlık kardeşşşşşşşşşş.

bunu denemeden inanmam ama ıse yararsa haketten bılegın bukulmez arkadasım baya saglam paylasım yapmıssın..

Geri