interneti hızlandırabilir miyim?

remixtr

Banned
Reaction score
0
mozzilla firefox 3 kullanıyorum. vista yüklü. internet yavaş gibi. video izlerken çok sıkıntı oluyor. genel izleyemiyorum..

aynı sorun bendede var eskiden bir video 15 sny de yükleniyordu (2-3 dklık video) şimdi 10 dk yı buluyor :eek:klava:

aynı sorun bendede var eskiden bir video 15 sny de yükleniyordu (2-3 dklık video) şimdi 10 dk yı buluyor :eek:klava:
İnterneti hızşandır..gerekli firmayı ara yada...modeme res çek..yada sihay kabloyu çıkart 3 saniye bekle tekrar tak.

Telekoma git, hızlı internet istiyorum de....Şaka bir tarafa cfospeed isimli bir program var onu kullan interneti optimal hale getiriyor ama hemen değil bir süre yavaş oluyor internet sonra senin kullanım amacına göre net bant genişliğini otomatik ayarlamaya başlıyor bir de trkdns ayar isimli bir program var onuda kullanabilirsin o programda ttnetin kendi dns adreslerinden en verimlisi hangisiyse onu kullanıyor ve böylece internette tıkanma olmuyor, bu internetin ttnet ayağı diğeri ise pcnde bazı sorunlar olabilir ya bunu uzun uzun araştıracaksın veyada kısa yoldan format atıp yeniden yükleyeceksin bu yazılım ayağıydı şimdi sıra donanım ayağına geldi, modemini kontrol et, kabloları kontrol et, splitteri kontrol et, ethetnet kartı kullanıyrsa onuda kontrol et walla benden bu kadar.

Geri