internet sorunu

remixtr

Banned
Reaction score
0
mozzilla 3 kullanıyorum. bazı sitelere giremiyorum yada çok geç giriyorum. facebookta ve bazı forum siteleri çok geç geliyor. benden mi kaynaklanıyor yoksa sitelerden mi?
video izlemekte işkence. bazıları yükleniyor ama sadece 10 sn falan çalışıyor sonra donuyor.

Arkadaşım İnternet Hızınıda yazarsan Sevinirim

kardeşim sorunun javadandır bence eksik eklentilerini bi kontrol et ama ben sana goglenin chrome expolerer unu tavsiye ederim onu kullan daha ii sonuç alırsın

internet hızın 1024.
javayı nasıl düzelteceğiz. google chrome daha da yavaş.

bence senin donanımsal yada sistemle ilgili bi sorunu var o zaman geçmiş sayfalarını bi temizle şöle silk bakalım kalıntılar bi dökülsün :D

İnterneti aldığın bölgede hızla ilgili genel bir sorun yok ise problem javadan ve
medya oynatıcı eklentilerden kaynaklanıyor olabilir klite codek paketi yüklümü ?
Ayrıca temporary internet dosyaları klasörünüde temizle.

sorun bazı sayfalarda. facebook falan. çok geç yükleniyor. java'yı nasıl düzelteceğim.

şimdi bayramdayız tüm haliyle internete yoğunluk diğer günlere baya fazla.. bu zaman da arkadaşlıklar facebooktan kuruluyo bence servera çok aşırı yükleme vardır.. bende gündüz bazen geç giriyom sayfalar ağır işliyo ..... bence problem yok bırak olduğu gibi kalsın yoksa iyi yapacam derken çalışan bilgisayarı bozma ... tecrübe diyo ona göre :)

bayramdan sonrayı bekleyim yani.
tşk. bayramdan sonra geçmezse yine gelirim. :D

Bayram dolayısıyla servis sağlayıcılarında bir yüklenme olduğu bir gerçek ama medya oynatmada
problem yaşıyorsan codek paketini yükleyip javayı son sürüme yükseltmelisin.

Bayram dolayısıyla servis sağlayıcılarında bir yüklenme olduğu bir gerçek ama medya oynatmada
problem yaşıyorsan codek paketini yükleyip javayı son sürüme yükseltmelisin.

hocam nasıl yapacağım. adres falan var mı?

ya bayram bitti ben yine facebook'a giremiyorum. yok mu yardım edecek birileri...

Geri