internet niye yavaş ?

cagtayhan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar soracam soracam unutuyorum yeni zaman buldum sorayım bu internetin ülkemizde yavaş olması normaldi de niye bu son zamanlarda aşırı yavaşladı rapid den herhangi bir dosyayı çekmek kabus haline geliyor hız 8.5 ve 35 arasında oluyor aşırı düşük değil mi ?

Bunun nedenini bilen birisi var mı ?

arkdasım internette download yaprken başka bişi indirme yada video türü şeyler izleme bu hızı etkıler bıde kullandıgın internet bırden fazla kullanıcıya hitab edıyorsa onların ınternet kullanımıda hızı etkıler ve son olarak rapidden dosya indirirken advanced kısmına tıla we download levelını en yuksek olanı sec orn. level 3(4) flan war ;)

internet bende hala 100 kb sewıyelerınde sorun snde sanırım umarım bu werdıgım bılgıler işine yarar

vallaha bilemicem şindi bizim arkadaşlar da hep böyle diyorlar ne oldu bu internete die bizim buralarda kablo çalışmaları fln var ondan olabilir belki

bilemicem ttneti ara yardımcı olurlar olmazlarsa bıraz sert çık ama müsteri hizmetleri kayda alırken sert cık :D takip edilmiyo yoksa bu tür sorunlar ttnette cok war :S uamrım en kısa zamanda sorununu cozersin

Valla bendede yavaş.Mesela Download Yapmadan CS oynuyorum.Ping birden 200-300 cıkıyo.Kısacası bendede yavaş.

en düşük bağlantı 1024kbs iken sen 100 kb ye seviniyorsun normal abonelık sartına ttnet uymuyor arkadasım sadece hazır para yıyor alt yapı felaket sadece abone yapmakla mesgul tt net alt yapı kımene ama bırlık olunursa tuketıcı haklarınada aykırı bu 4 gb sınırlı bıle 1024kbs dır ama kımse sesını cıkarmıyor acaba neden?

Bende herhangi bir sorun yok 100 kb altına düşmüyor indirme yaparken lakin rapid indirme hızını yarı yarıya düşürdü.

en düşük bağlantı 1024kbs iken sen 100 kb ye seviniyorsun normal abonelık sartına ttnet uymuyor arkadasım sadece hazır para yıyor alt yapı felaket sadece abone yapmakla mesgul tt net alt yapı kımene ama bırlık olunursa tuketıcı haklarınada aykırı bu 4 gb sınırlı bıle 1024kbs dır ama kımse sesını cıkarmıyor acaba neden?

arkadaşım
ttnetin sawunması hazır senin kullandıgın ethernet 10/100kpbs lik baglantı hızına sahip yani sorun senin kndınden kaynaklanıyo diyolar milletde naaapsın caresiz kullanıyo senin intrernet hızın kac ?

Valla bendede yavaş.Mesela Download Yapmadan CS oynuyorum.Ping birden 200-300 cıkıyo.Kısacası bendede yavaş.

nickinden gördüğüm kadarıyla trabzondansın ben de trabzonda adsl kullanıcısıyım sana şöle diyim biz gaziosmanpaşa telekoma bağlıyız bizim ikimizinkinin de kasması ondan olabilir

Arkadaşım rapid free kullanıcılar için hız sınırını max. 50 kb' ta indirdi. Bir de nette dolaşıyor veya film seyrediyor veya maillere bakıyorsan hızın 10 - 15 kbyte' a kadar düşer.

alla alla bende niye 100kbla inio bu rapid :D eskiden premıumdum bana kıyakmı gecıyolar :D

Arkadaşım rapid free kullanıcılar için hız sınırını max. 50 kb' ta indirdi. Bir de nette dolaşıyor veya film seyrediyor veya maillere bakıyorsan hızın 10 - 15 kbyte' a kadar düşer.

50 kb değil o 500 kb dostum dikkatli okursan rapiddeki açıklamayı görürsün

bende trabzonda oturuyorum yeni bağlattığım zamanlarda çok sıkıntı çıkmıştı şu an için iyi ama
rapidden dosya indirirken 45 50 ile çekiyor o normal rapid sınırladı
fakat diğer sitelerden indirirken 100 lerde çekmesi lazım + bende internet download manager var 115-120 lerde çekiyorum ;)

kafamgirsin1.jpg

wallaha ben rapid den 59 60 civarında çekiyorum
sorunum yok bu konularda felan
sanırsam sorun sende

kardes bırde download manager kullan bakalım download esnasında hızında fark olacakmı ???

dünya ülkeleri arasında en yavas interneti biz kullanıoz japonyada bu fiyatların yarısına 12 kat hızlı net kullanıolar....

Geri