benım de bır 20 makınalı ınternet kafem var ve lısanslı cafe programım var ctrl+alt+del yapsan bıle gozunun onune gelmeden ana makınaya sınyal gelıyor guvenlık kameramdanda kayda alıyorum 24 saat kacması ımkansız o yuzden anca kucuk yerlerde bu uygulamayı yapabılır ama buyuk sehırlerde merdıvenaltı tabır ettıgımız yerler harıcınde yapabılecegı bırsey yok o kadar cok sıvıl polısler tarafından denetlenıyoruz kı sen sadece gelıp oyun ve ınternetı kullanabılıyorsun gerısı zaten bos....
bunları yapmasak 6 bın ytl den baslayan cezaları var ben oderım kardesım dıyorsaN gel acayım netı sana izmir bucaya beklerim. bunlar bos ısler yazılımı yapanlar zaten bole kurnazlıkları ortbas etmek ıcın bu programları yazıyorlar , bız kurnaz bır mıllet oldugumuz ıcın bıde bır ıkı arkadas gazı ıle cocuk kendını sasırıyo ben hakım olurum ederım dıye bızım mıllet hala ısın bılıncınde degıl herkes evınde kullanamadıgı ozellıklere sahıp makınalarda gercek hd kalıtesınde oyun ve uygulamaları yapıyorsun ve neden bozmak bunun yerıne ondan faydalanmaya calıssa kendı ıcın daha faydalı olacaktır. önümüzdekı 20 sene bılgısayar sektoru olacak ıs fırsatları cok olacak bozmak yerıne duseltmek ılerısı ıcın cok daha faydalı.