internet kafecileri Çileden Çıkartan Sorular

ulukaan

New member
Reaction score
0
bende internet kafe bakıyorum çoğu başıma geldi mesela en sondakini ben ekledim :boks:

1- Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu;
- Elektrik mi kesik?

2- Boş bilgisayar yok mu?
- Yok
- Hiç mi yok?

3- Word'lü bilgisayar var mı?
- Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.

4-Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı almak için )

5- Çıktılar hep siyah beyaz mı oluyor?
- Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor.

6- 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa....

7- Bilgisayar alabilir miyim?
- Tabi 1 mi olsun, 1,5 mu?

8- Internet geri geldi mi?

9- İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım!..
- hemen çıkıcam...
- E herhalde çıkacaksın. Yatıya gelmedin di mi?

10- Hocam sınavdan çıktım çok kötü geçti...
- Olsun mühim olan katılmaktı...

11- Ben sabah geldim. Diğer amca vardı. O amca varken.........
- O amca değil. Erol Hoca...

12- Masa alabilir miyim?
- Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin

13- Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim?
- Word'e sor kabul ederse oturursun.

14- Internet hala gidik mi?
- Hayır gelik.
- Hii?!

15- Bilgisayara disket sokabilir miyiz?

16- Printer sayfası ne kadar?
- 40 bin
- 25'di artmış di mi?
- Aferin

17- Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilir miyim?
- Ortaya karışık yaptıralım istersen

18- Internet kesik mi?
- Kesik
- Hepsinde mi kesik?
- Hayır.. Sırayla gidiyor..1 kesik 1 bağlı....

19- Buradaki amca nereye gitti?
- Ne amcası?
- Bi dayı vardı ya
- O dayı veya amca değil Erol Hoca
- Yav bizim hemşehri oluyor da..
- Gene de Erol Hoca...

20- Bilgisayarda ne yapabilirim?
-Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış

21- İnternete giricem.. ilk defa geliyorum
- Heyecanlı mısın?

22-Yazıcı çalışıyor mu?
- Hayır bugün izinli..
- Nasıl yani???

23- İnternete girmek istiyorum.. Girebilir miyim?
- Tabii ama bu kıyafetle giremezsin.. Üstünü değiştirmen lazım

24- Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını gören öğrenci;
- Hocam bu dikiz aynası mı?

25- Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor;
- 3 ve 4 arasında en iyisi hangisi?
- Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri...

26- Yer var mı?
- Var.. Pencere kenarı mı olsun koridor mu?
- Hii?.

27-Bu mouse un niye topu yok??(optik mouse)
:boks: :boks:

(alıntıdır)

saoL KomediX :D

koptum resmen ya.. eline sağlık

Valla kardeş ben bunun neresinin komik olduğunu anlamadım. Örneğin lisanslı Office kullanmayan ve bu yüzden Open Office kurulu olan pekçok cafe var. Şimdi bir adamın word kurulu bilgisayar var mı? demesi sence komikse, bence de senin tepkin komik.

akenatons' Alıntı:
Valla kardeş ben bunun neresinin komik olduğunu anlamadım. Örneğin lisanslı Office kullanmayan ve bu yüzden Open Office kurulu olan pekçok cafe var. Şimdi bir adamın word kurulu bilgisayar var mı? demesi sence komikse, bence de senin tepkin komik.
Alla Alla bende internet kafe işletiyorum ayrıca bana hiç denk gelmedi office programlarını bırak dikkat ettiysen word yazıyo beğenenler var ben sadece paylaşım yapmak istedim ayrıca diğerlerine bi cvp bulamadın galiba neyse tartışacak konu deil o senin yorumun kardeşim yinede saol

22-Yazıcı çalışıyor mu?
- Hayır bugün izinli..
- Nasıl yani???

güzldi eline sağlık

Eline sağlık güzel olmuş. Bi ara bende bi cafeye bakmıştım oraya gelenlerden birinin dediği hala kulaklarımda. arkadaş Counter oynarken birden ayağa kalkar ve bana doğru yüksek bi sesle
"YAW ben adamı vuruyom vuruyom ama adam hala ölmüyor, bozuk kardeşim makinalarınız bir daha buraya gelmiyecem " dedi :D

dostum ellerine saglık derdimizi dundan daha güzel anlatan olamazdı hem kimse gocunmasın internet cafelerde bu gibi olaylar her 3 dakikaya bir yaşanıyor ben buna şahidim kendiminde internet cafem var ve arkadaşımız gerçekleri sadece gerçekleri yazmış arkadaşım ellerine saglık

hele birde kulaklıkları bozup veya koparıp aaaaa abi bu kulaklık çalışmıyor yaaaaa boş masa olmamasına ragmen beni başka masaya alırmıısın demeleri varya xxx^^^/%/(/&)(/=))/=)=) çıldırtıyor

mObİdİk' Alıntı:
dostum ellerine saglık derdimizi dundan daha güzel anlatan olamazdı hem kimse gocunmasın internet cafelerde bu gibi olaylar her 3 dakikaya bir yaşanıyor ben buna şahidim kendiminde internet cafem var ve arkadaşımız gerçekleri sadece gerçekleri yazmış arkadaşım ellerine saglık

hele birde kulaklıkları bozup veya koparıp aaaaa abi bu kulaklık çalışmıyor yaaaaa boş masa olmamasına ragmen beni başka masaya alırmıısın demeleri varya xxx^^^/%/(/&)(/=))/=)=) çıldırtıyor
ya demek heryerde oluyo bu :D :D ben fıttıracam ya onları duymaktan :lol:

yorumlarınız için tşkler

ulukaan' Alıntı:
Alla Alla bende internet kafe işletiyorum ayrıca bana hiç denk gelmedi office programlarını bırak dikkat ettiysen word yazıyo beğenenler var ben sadece paylaşım yapmak istedim ayrıca diğerlerine bi cvp bulamadın galiba neyse tartışacak konu deil o senin yorumun kardeşim yinede saol
bencede hiç komik degil arkadaş ustune dusmemiş ama
sence yer varmı sorusunun nersi komik sen sor nasıl soracan?
internet gitti mi? sorusu sana tuhaf mı sen nasıl soruyorsun?
ben bu ulkede neler gordum adam disket surucuyu cdrom sokuyor sen word varmı sorusuna tuhaf diyorsun... ben uc sene once internet kafeler telefonla baglanırken herkes oyun oynuyor sen nete gireceksen bagliyim 3 milyondan diyen cafeci yuzunden bilgisayar aldım evde baglanmaya basladım...
sen daha neden bahsediyorsun...

oguz33' Alıntı:
ben uc sene once internet kafeler telefonla baglanırken herkes oyun oynuyor sen nete gireceksen bagliyim 3 milyondan diyen cafeci yuzunden bilgisayar aldım evde baglanmaya basladım...
sen daha neden bahsediyorsun...
arkadaşım benim yazdığımla ne alaka:boks: :boks:
ayrıca ben alıntıdır diye yazdım zaten

Ben internet cafe işletiyorum. Günde bunlar gibi ve bunlarda daha acayip sorular geilyor. Gerçekten delirmek istiyorlar hemen bi internet cafe aç...

bende internet cafe işletiyorum ve hergün bunları duyuyorum hatta daha fazlası varda boşverin :D

ulugbey' Alıntı:
bende internet kafe bakıyorum çoğu başıma geldi mesela en sondakini ben ekledim :boks:

bunuda ben ekliyim

yukarıdaki söz konuyu acan arkadasa ait
dostum internet kafemi bakıyon sen.
pazarda hesaplı cafeler var bak bakim uyarmı sana.:(
arkadaşım alıntıdır ben sadece en sondakini ekledim tabi dikkatli okuduysan pazarda hesaplı kafeler varmış ya tartışmak için mi paylaştım ben diğer yorumlara bak işleten arkadaşlara onlarında başına gelmiş oku istersen

abi dehset ya bnm kuzeninde bole bi mekanı var bilg. tamir fln bnde ordayken yaslı bi amca gelip yufka varmı die sormustu ya!! biz koparken amca gitmis :D

Gülen gülmüş teşekkür etmiş. Yani çoğunun hoşuna gitmiş diyaloglar.
Hoşuna gitmeyen mesaj yazmasın diğer sayfalara geçsin arkadaşlar! Gülünüp geçilen bir olaya ammada polemik yaratmışsınız! İlginç yani....

Darzamat' Alıntı:
Gülen gülmüş teşekkür etmiş. Yani çoğunun hoşuna gitmiş diyaloglar.
Hoşuna gitmeyen mesaj yazmasın diğer sayfalara geçsin arkadaşlar! Gülünüp geçilen bir olaya ammada polemik yaratmışsınız! İlginç yani....
saol tşk ederim haklısın çok büyüttüler alıntı zaten sadece en sondakini ekledim ama bi kaç kere yazdırmak zorunda kaldılar yeni üyeyim paylaşmak istedim beğendiğim bi konuyu neysee:lol: :lol:

Geri