internet hızı

ugur2638

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar

bağlantım son zamanlarda çok yavaşladı aynı modemle 3 ayrı bilgisayar bağlanıyor internete ama sadece benim bağlantım arada çok yavaşlıyor hatta bazen gidiyor. IE8 ve mozilla ile girmeye çalışıyorum ama aynı sorun oluyor chormeyi yüklemeye çalıştım yüklenmiyor. Neden kaynaklanıyor acaba bu sorun :(

internet haricinde kasılma varmı yoksa ozaman önce sen gir internette sonra onlar girsin birde böyle dene

bende de aynı oluyodu telekoma başvurdum düzelttiler.bağlı bulunduğun telekoma git.

Modemden bağlantı hızına baktın mı?

pc virus bulasmıs olabılırmı acabA? mesela bende paylasıyolarım harıcı 1 kısı gırıyor benımkısı kablolu 6mb ama onlar gırınce acayıp bır ınt kasma oluyor

olabilir kaçtane bilgisayar varsa güzel bir format attırın bide suda olabilir kullanıcılardan biri veya bir kaçı dowland ediyosa interneti kasar

o telekoma varya....! pc ile alakası yok ''alıcı ayarlarınızla oynamayınız'' aynı sorun ne zamandır ben de de var. Tüm tanıdığım kişilerde.''istanbul için'' Bölgeselmi bilmiyorum. Telekom; abonelerini süt veren inek gördüğü için, mevcut altyapı çalışmalarında bilgilendirme ihtiyacı duymuyor. Kafasına göre net bağlantısını kesiyor, yavaşlatıyor...bende sürekli küfrediyorum. bazen şifaen, bazende direk telefon açıp yüzlerine. her harükarda değişen birşey olmuyor. Ne yazıkki

evet aglar cok kalabalık ve bakan kımse yok alt yapı en cok dolu olan ulke suan turkıye burdan avrupaya gıden agda kablo yetmezlıgınden dolayı ınt cok dusuk oluyor ! bu bır gercek yanı acıklamalarda oyle soyledıler

Geri