Internet Explorer'da Yeni Açık

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Firefox tarafından tahtı sallanan Internet Explorer'da yeni bir açık tespit edildi. Açığı Microsoft da kabul etti. Henüz bu açıktan zarar gören kullanıcı yok.

Söz konusu açık ilk olarak Avusturyalı güvenlik şirketi SEC Consult Unternehmensberatung tarafından tespit edildi ve bir hafta önce Microsoft yetkililerine iletildi. Güvenlik uzmanları, yeni tespit edilen açığın, saldırgana Internet Explorer üzerinden diğer yazılımları ve uygulamaları çalıştırma imkanı sağlıyor.

Microsoft yetkilileri ise bu haberi doğrularken, tehlike oranının yüksek olmadığını, henüz bu açıktan zarar gören bir kullanıcı haberinin gelmediğini ve ilgili açığı giderecek olan yamanın da birkaç hafta içerisinde yayınlanacağını duyurdular.

SDN den alıntıdır

Sani firefoxta yokmu hepsinde var bence firefox iğrenç hiç beğenmedim

microsoftun karşısında olan herşey güzeldir...

zoom' Alıntı:
microsoftun karşısında olan herşey güzeldir...

Niye abi adamlar biz kullanalım diye programlar yazıyo bizde bayıla bayıla kullanıyoruz ama yinede karşımıyız? Adamların yazılımını kullanırken ii tabi

zoom :D harbiden komiksin haa WİNDOWS u kullanıoon ama :D

WARTOX' Alıntı:
zoom :D harbiden komiksin haa WİNDOWS u kullanıoon ama :D

simdi cikip linux kullaniyorum demesini bekliyoruz wartox hocam :)

h.

eurasia' Alıntı:
Niye abi adamlar biz kullanalım diye programlar yazıyo bizde bayıla bayıla kullanıyoruz ama yinede karşımıyız? Adamların yazılımını kullanırken ii tabi

adamlar babasının hayrına yazmıyo programları dunyayı kazukladılar linux ve mozilla çıkıncada tutuştu herifler

herşeyin bi açıgı buLunur.. herşey hayaL gücüne bağLı ..

yaw vardır da daha çok . aslında sırf microsofta uyuzluk olsun diye türkler linuxa geçse war ya herhalde tüm yazılımlarını beleşe verirler bize :D:D

Uzunefe' Alıntı:
yaw vardır da daha çok . aslında sırf microsofta uyuzluk olsun diye türkler linuxa geçse war ya herhalde tüm yazılımlarını beleşe verirler bize :D:D

turkiyeden baska bin tane ulke oldugunu dusunursen microsoft'un pek takicagini dusunmuyorum bu durumu?

sence?

h.

fthnl' Alıntı:
adamlar babasının hayrına yazmıyo programları dunyayı kazukladılar linux ve mozilla çıkıncada tutuştu herifler

Hayrına yazmıyo ama kaç kişiden kaç kişi 130 dolar verip lisanslı windows satın alıyo. Hem adamların parasını verme haklarını ye hemde adamlara laf et.

Genel olarak söylüyorum bunları aslında

Yaw Firefox qüseL ama.. Sesli Chat'lere qirmiyo Opera Ve Firefox.. 2'side qirmio

Türkiye'de microsoft ürünlerine para verip de alan insan olduğunu pek sanmıyorum. Çoğu insan ya sokaktaki işportacılardan alır ya da internetten indirip 'crack'leyip beleş kullanır:)
Hatta dünyada çoğu kullanıcı için de bence durum bu.. Ben şahsen bugüne kadar hiç orjinal program satın almadım. Laptop ile gelen orjinal XP hariç tabi. :)

Geri