internet explorer ve hackhell yazısı

renasr

New member
Reaction score
0
internet explorerda açtığım her sayfada en üstteki çubukta ^^Hackhell^^ yazısı çıkıyor. sayfa adının hemen yanında beliriyor. örneğin Google-^^Hackhell^^ gibi. bunu silmenin bir yolu var mı? nasıl kurtulabilirim bundan?

hackhell hacklemiş belli ki :D

kardeş çerezleri silmeme rağmen sorun hala aynen devam ediyor. değişen bişey yok yani.

Bizde Öyle Bişey Yok :) Hackhell'in De Sana Özel Bi Garezi Olacağını Sanmıyorum :durdurun
Birde Şunu Yap Önce İnternet Geçmişini Temizle Ve Anasayfanı Yeniden Ayarla Daha Sonra Başlat/Çalıştır ipconfig/flushdns Yap Gir Bi Bakalım...

Bizde Öyle Bişey Yok :) Hackhell'in De Sana Özel Bi Garezi Olacağını Sanmıyorum :durdurun
Birde Şunu Yap Önce İnternet Geçmişini Temizle Ve Anasayfanı Yeniden Ayarla Daha Sonra Başlat/Çalıştır ipconfig/flushdns Yap Gir Bi Bakalım...

dediğini yaptım ama bir faydası yok. değişmedi yani

internet explorerda açtığım her sayfada en üstteki çubukta ^^Hackhell^^ yazısı çıkıyor. sayfa adının hemen yanında beliriyor. örneğin Google-^^Hackhell^^ gibi. bunu silmenin bir yolu var mı? nasıl kurtulabilirim bundan?

windows için hızlandırıcı pratik olan bir reg dosyası yükledin sanırım. Orda başlık kısmında hackhell için ayar yapılmıştır.
misal windows 7 için verilen bir regedit ayarlarının içinde window title başlığı için hackhell yazılmış, o sebeple
internet explorera girince hackhellde başlık olarak görülüyor
silmek için:
Başlat -->> Çalıştır -->> Regedit -->> HKEY_CURRENT_USER -->> Software -->> Microsoft -->> Internet Explorer -->> Main dizinini açıyorsun
ve ordaki window title a çift tıkla ve açılan pencereeden hackhell yazısını sil yada istersen kendi istediğin birşeyi yaz
böylece hallolur

bir resim çek görelim..

Geri