Internet Explorer 8, Ağustos'ta geliyor

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft, dün yaptığı açıklamada popüler tarayıcısının yeni sürümü Internet Explorer 8'in tam donanımlı test sürümünün Ağustos'tan itibaren kullanılabileceğini duyurdu.

0406_ie8_275.jpg

Firefox 3'ün son dönemde sıkça adını duyurmasının ardından Microsoft işleri hızlandırmaya başladı. Tam donanımlı Internet Explorer'ın Beta 2 sürümü Ağustos ayından itibaren kullanıcılarla buluşacak.

İlk test sürümü Mart ayında çıkan IE 8 için halen geliştirilme süreci devam ediyor. Bu sürümde özellikle yazılımcılar ve tasarımcılar üzerinden geri dönüşleri toplayan şirket şimdi de son kullanıcıların görüşlerini almaya hazırlanıyor. Beta 2 sürümünün, kullanıma açılacak olan son sürümdeki tüm özellikleri içereceği de belirtiliyor.

Geçen ay Mozilla'nın Firefox 3'ün testlerini duyurması ve yakın zamanda yeni özellikleriyle birlikte piyasaya süreceğini açıklamasının ardından kullanıcılar tarayıcıdan daha gelişmiş güvenlik, hız ve kararlılık beklemeye başladılar. En büyük yeniliğin adres satırına getirilmesi bekleniyor.

Öte yandan IE 8'de de Activities (etkinlikler) adı altında bir yenilik getirilecek. Buna göre kullanıcılar herhangi bir metini seçili hale getirip farklı bir web hizmetine bu bölümü aktarabilecekler.

IE 8 için tam anlamıyla resmi çıkış tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Internet Explorer'ın son sürümü IE 7 en son Ekim 2006'da kullanıma açılmıştı.

Firefox Mozilla'nın yerini hakikaten tutmaz ama hayırlısı olsun!

bence de firefoxun yükselişini engelleyemez ama bakalım yine de deneriz=)

bence internet explorer firefox u aratmayacak seviyede çalışabiliyor. ie-pro eklentisini yükleyince explorer çok daha hızlı ve kullanışlı bir hal alıyor ve gerçekten çok seri olarak çalışıyor....

benim fikrim tabiki bu

tam sürümü veerilse de artık indirip kursak ya

şerefsizler Firefox 3 çıksın diye bekliolar kapıştırcaklar akılları sıra

ya microsoft gaflet ve delalet uykusundan uyan artık senin ufacık bir açık kaynak firmasıyla kapışmana gerek yok!

zorda kalmadıkça explorer kullanmıyorum ; firefox 3 rc 2 yi yükledim bir saat sonra kaldırdım garip bir şekilde explorer da firefox şeklinde açılmaya başlamıştı

Geri