Internet Explorer 7: Beta 2 Crack Lisanssıs qullanıcı ichn..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum şu linki yenileyin yaw. :(

kardeş link çalışmıyo yaw ona bi bakarmısın bende açılmadı yoksa sorun bende mi

ne explorer linki çalışıyor ne de crack ,hadi dedim ie linki çalışmıyor bari explorer 7 yi başka yerden indireyim dedim nasıl olsa crack çözümü var ama o link de açılmıyor

lınk calısmıyor ılgılenen varmı???

yaw boşverin 1 ay oldu buraya link öldü yazalı ilgilenen yok,en iyisi firefox kullanmak bence,oda olmazsa opera kullanın.

birader herşey güzelde rapid bu dosyayı silmiş bünyesinden
bu konuda yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Crack ne gerek Windoswu orjilan yapin bu dertten kurtulun nasımı yapacaksınız cok basit
1)RockXP4 açın ordan change language :english.xml seçip I Agree diyin.

2)Yukarı bölümleri acılır .windows key seçin ve scan.. diyin

3)Sizin yazdıgınız key cıkacak.Change your key yerine

4)V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J yazıp Modify yapın ve tekrar scan.. diyin değistigini göreceksiniz.

RockXP4 linki
http://www.sendspace.com/file/qlmj9q

altarnatif link
http://rapidshare.com/files/1288892/...inal_Yapma.rar

arkadaş şifreyi vermeyi unutmuş ,winrar kullanmayı bilenler şifreyi bulabilir aynen benim gibi buyrun şifresi.
artslab.info Fakat ben programı denedim ve işe yaramadı windows xp pro kullanıyorum,belkide işe yaramasının nedeni orada verilen serialin xp pro ile uyumsuz olması olabilir,umarım arkadaş yakın zamanda cevap yazar bende neden olmadığını öğrenmiş olurum,gerçi ben cevabı tahmin ediyorumda yine de arkadaş ne diyecek bekleyelim bakalım.

yazdiklarını yeni gördum şifreyi vermeyı unutmuşum kusura bakma ama yöntem kesin olarak calışıyor çünkü ben 3 gün önce aynı yöntemle windosu orjilan yaptim kesin bir yerde yanlış yapmişisindr... şifreyi verdiğin için saol :D
şuan mediya player 11 kurdum bu gün exploveri yaniii çalişiyoo :D
windos güncelmeleri rahatlikla yapiyorum

windows güncellemeleri bende yapıyorum zaten,ama media player 11 ile internet explorer 7 çalışmıyor.

yanlışın var meadiya player calışmamsın nedeni windosun orjilan olmasi zaten demekki sen yapammişsin bunun başak aciklamsı yok :D birde kayit defterine gir ordakı oyarlari değiş

ben windows serialini V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J ile değiştiridim ie7 kuruldu.serial kara listede deil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri