Internet Explorer 7: Beta 2 Crack Lisanssıs qullanıcı ichn..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
ie7banner.jpg

DOWNLOAD THE BETA 2 PREVIEW..

CraCK..

CRACK:
iecustom.rar Dosyasını Rardan chıqartın

ie explorer in setup ında sagtıqlayıp ( winrar qurulu olmalı ) extrace dein klaor ichnde exe i parchalayacaqdır update adında klasor un ichine iecustom.dll i yapıshdırın we update.exe i chalıshdırın bi üst klasorden kurulum u yapın.. :)ewet artıq ie 7lisans olmayanlar ichnde hasrdr..

heralde anlattiginin ne oldugunu bilmiorlar st_anger saol

Borghese' Alıntı:
bununda açığı var diyolar ..; )

eline sağlık..

:)) Achıqmı :) taby wardır 6dan ii olduu qesn we:) sayfalar arası choq hıslı görünüm olaraqda süper denilebilir..
Ben bi süredir qullanıorm.. :) tawsie edrmm..
bu arada ishde görünümü..
ieeeeeeeeeeeeeee2hj.gif

arkadaşım crack dosyasının rar şifresini vermemişsin
birde mesaj yazan arkadaşlar bunu göremediniz mi?
önemli olan mesaj değil
önemli olan bilgi paylaşımı

abicim gerçekten harikasın, indirdim kurdum, tam istediğim gibi bişi, üstelik yazılımım orjinal olduğu halde valdation demişti başta, ama neyseki verdiğin crack işlemi başarılı oldu, ellerine sağlık kardeş, teşekkürü bir borç biliriz
(valdation demesinin sebebi sanırım microsoft a kayıt yaptırmadığımızdan)

evet kurdumçalışıyor ama quick tab butonu yok yukarıdaki bar da sayfalar arasında ctrl+tab la geçiyorum normalde yukarıda görmem gerkmiyormu diğer tabları ve ayrıca hepsini küçültüp teksayfada gösterir diyorsunuz bu özelliği bulamadım

güzel paylaşimm kardeş yazi tipini değiş anlattiklarindan bişi anlamıyorum

saolasın arkadaş ellerine sağlık ama türkçe' yi bu kadar katletmeyelim nolut bu ne biçim bi yazı tarzıdır valla yabancı dil gibi çözmeye çalıştım eleştiri amacıyla yazmadım paylaşımın çok güzel ama yazı tarzını yadırgadım ne yalan söyleyeyim.

paylaşım için teşekkürler

ya arkadaşım ben crack dosyasını update nin içine attımdaupdateyi kurdum oldu pc yi yeniden başlat dedi başlattım ama bu sefer de exploreri kuramıyom ama kuruldu gösteriyor nasıl olacak bi yardım arkadaşlar....

arkadaşım link ölmüş mefta olmuş bi ilgileni ver bi zahmette bizde tşk edelim.

Dostum harikasın saol ama 2 sorum var
setup.exe yi çalıştırdım tekrar kurmadan direk 6.0 üzerinden çalıştı ama....
1.(bi üst klasorden kurulum u yapın) kısmını anlayamadım eğer winrarla açılmamış halinden bahsediyosan onu denedim kurulmadı...........
2.ayrıca http://www.imagestr.com/imagestr/4262006/54/632816701790773506.gif buna bakmama rağmen tab tuşlarını üstte gösteremedim lütfen biraz daha açarmısın şimdiden teşekkürler....

exploreri kurdum kullandım şuan kullanıyorum türkçe diye açtım eng çıktı
kırık windows altında çalışıyor

explorer installerken d:\465454651 benzeri bir geçici klasör açıyor o klasoru "I agre" demeden önce tümünü seçin kopyalayın başka bir yere kopyalarken 1 dosya uyarısı alacaksınız aldığınız uyarı dosyasının seç meden diğer dosyaları seç kopyala başka bir klasöre kaydet instale creakle windowsu yeniden başlat
sonra bu klasörün içindeki *.dll dosyalarının hepsine sıra ile 2 kez tıkla her zaman çıkan mesajlar kapat update nin içi dahil çoğunlukla reg kaydı çıkacak bazı metin olarak açılanları da kapat *.dll tıklaman bitince win'i yeniden başlat okadar

arkadaş ne yazdığını anlamak için müzelere mi gidelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri