insanlar yanarken eylendiler

Єηєму

Banned
Reaction score
0
nazi_subay.jpg

İkinci Dünya Savaşında Nazi subaylarının toplama kamplarında insanları gaz odalarında yakarken eğlendiklerini gösteren yeni fotoğraflar bulundu. 1944 yılında çekilmiş bu fotoğrafları Amerikalı bir subayın bulduğu ve bu yılın başında Amerikan Soykırım Müzesine bağışladı..

Nazilerin en büyük Toplama Kampı Auschwitz'de çekilmiş olan fotoğraflar gaz odalarında insanlar yakılırken, Nazi subaylarının nasıl eğlendiğini gösteriyor.

Yorum SizL.er.in...​

çok üzücü çok.israil in şimdi yaptıklarımı önemli yoksa masum insanlar mı?

Savaşmanın da bir adabı vardrı...Bu iki millet de nasıl savaşılır daha Osmanlıdan öğrenmesi gereken çok şeyleri var...

Paylaşım için saol..

ne olursa olsun masum insanlar daha önemlidir ama bu günün israili masum insanlara hiç acımıyo;)

Ne olursa olsun insanı yakarken gülen zaten ölmüştür.
Hayvan yapmaz bunu.
Bir ejderha var ama oda uydurma.

paylaşım için teşekkürler..

yapanlar değil masum insanlar katlediliyo yazık.....

her ne kadar bütün bunları hakettiklerini düşünsem de sonuçta insan kendini üzülmekten alamıyo...yahudilerin şimdi yaptıklarına bakarsak sanırım Hitler geleceği öngören bir lidermiş diyebiliriz...

insanlık tarihinin en kara günlerinin gün yüzüne çıkmamış fotoları...

İkinci Dünya Savaşında Nazi subaylarının toplama kamplarında insanları gaz odalarında yakarken eğlendiklerini gösteren yeni fotoğraflar bulundu. 1944 yılında çekilmiş bu fotoğrafları Amerikalı bir subayın bulduğu ve bu yılın başında Amerikan Soykırım Müzesine bağışladığı açıklandı.​

xz.jpg

İnsanlık tarihinin en karanlık sayfalarından Nazi dönemine ait yeni bulunan fotoğraflar dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Nazilerin en büyük Toplama Kampı Auschwitz’de çekilmiş olan fotoğraflar gaz odalarında insanlar yakılırken, Nazi subaylarının nasıl eğlendiğini gösteriyor.​

sd.jpg

hg.jpg

fd.jpg

Fotoğrafların savaşın bitmesine bir yıl kala 1944 yılında çekildiği ve 116 fotoğrafın bulunduğu albümü Almanya’da savaştan sonra görev yapan bir Amerikalı subayın Frankfurt’taki bir evde bulduğu açıklandı.​

dfg.jpg

gf.jpg

hgf.jpg

Amerikan Soykırım Müzesi bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğrafları dünya kamuoyuna sergiledi.​

jkh.jpg

Kampta yaptğı korkunç deneylerle tanınan Dr. Joseph Mengele (en solda) askerlerle birlikte.​

konular birleştirildi ikinizinde emeğine sağlık ;)

benim şansım olsa şimdi bir tane sini bile bırakmazdım bu sefer topunu kuruturdum adofun bıraktıklarını ben yakardım

"Bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz" ADOLF HITLER

Bazı gaflar boş çıkmıyor.Dünün mağdurları bugünün Şaronları.Nedense acımıyorum.Bugün Filistine bakılınca...

bence yanlış almanların yaptıkları ama o zaman yakılanlar torunları şimdi dünya ekonomisini yönetiyor ve sömürüyorlar ....

çok kötü.bazen Allahım kıyamet kopsa da bitse bu vahşetler diyorum.(bu arada "eğlence" doğrusu)

Geri