insanlar neden bulundugu mevkiye göre kişililk değiştirir

insanlar neden bulundugu mevkiye göre kişililk değiştirir

• zaten hayatları boyunca bu fırsatı beklerler

Kullanılan: 3 13.6%
  • aileden gelen bi eziklik

Kullanılan: 1 4.5%
  • yaşadığı ortamdan gelen bi eziklik

Kullanılan: 2 9.1%
  • ezik oldugu için normal bir durum

Kullanılan: 5 22.7%
  • ezik dogmuş ezik ölür

Kullanılan: 4 18.2%
  • banene yaa içerim keyfime bakarım

Kullanılan: 3 13.6%
  • içsemde bunları döt etmek boynumun borcudur zuhahahaha

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22

J@CK@L

[ υηƒσяgιν&#11
Reaction score
0
bu insanlar acaba daha kişilikleri oturmadıgı için mı böle olurlar. yani en ufak rütbede dötleri kalkar.

. yoksa hayatta bu küçük ünvanlar mıdıır onları mutlu eden.

yoksa mutluluk kaynakları komplekslerini yendikleri anmıdır böylemi huzur içinde olabilirler.

işte anketimiz bunun sonucunu acıklayacak. kafa 1 mılyon 250 :hhmanD

veletlerle ugrasması zor valla billa yaa. hele bide kıcları kalktımı aman hiç yanlarına yanaşılmaz.
ama gerçekde de sesleri cıkmaz bunların . hadi bakalım kadehimizi klavye delikanlılarına kaldıralım ve ankete cevap verelim :sigara: :sigara:

edit: anket bölümünde sorun var sanırım yada cok sarhosum bi türlü anket acamadım zuhahahaha

yahu bu kadarda içmek iyi değil :hhmanD

secenekler: :durdurun

a-zaten hayatları boyunca bu fırsatı beklerler

b-aileden gelen bi eziklik

c-yaşadığı ortamdan gelen bi eziklik

d-ezik oldugu için normal bir durum

e-ezik dogmuş ezik ölür

f-banene yaa içerim keyfime bakarım

x-içsemde bunları döt etmek boynumun borcudur zuhahahaha

Fırsat koLLama FeLan değiLde.. BuLunduqu ortama mevkiye ayak uydurma diyebiliriz.. Yada buLunduğu mevkinin bi takım kuraLı vardır onLarı uyguLamak zorunda hissetmesidir kendisini.. Ben demek istediğini anladım J@CK@L Salla Anketi :D yazarakta yaparız anketi:D

anketi açdım ya nıhayet ankwet sorusunu yazmadan acılmıyomuş bunuda ögrenmışs olduk :durdurun :hhmanD

genelde bi tarafı kalkık insanlar aslında hiçbişeydirler we bunun kendileride farkındadır fakat bu durumu ört pas etmek için ben "bişeyim" çabasına girerler wede ellerine geçen ilk fırsatta kıç kalkımı yaşarlar, bütün açıklaması bu =)

ben içer dünyanın dönmesini seyrederim devamı beni sallamaz (alkol ortamında hissettim bi an kendimi )

ѕıƒıя∂σкυz' Alıntı:
ben içer dünyanın dönmesini seyrederim devamı beni sallamaz (alkol ortamında hissettim bi an kendimi )
Horoza Sormu$Lar Tavukmu yumurtadan cıkar yumurtamı tavuktan diye.. Horozda Ben **ker geçerim PoLemiğe girmem demi$.. Seninkide O hesap yani :D

ezik gelirler ezik giderler... azcık bi rütbe kendini adamdan saydırır ve kalkar işte bi yerleri ;)

Toplum içinde bu konuya statü denir insanlar bulundukları statüdeki normlara göre davranırlar. Ezik olan kesim bu kesime bi tarafı kalktı baq diyen kesimdir.İnsanlar statü kazanırlar bu hayat için bir başarıdır ve uymaları gereken kurallar vardır.Bu kurallar bu yaşam tarzı şeklinde yaşamaya devam ederler eğer bunu kaldıramayacaklarsa bunu kabul etmezler zaten.Sonuç olarak anketteki konu güzel ama cvplar çok saçma olmuş =)

ilerle arkadasım : )) buyuk puntoyla iyiki yazmısın yoksa anlıyamazdım yazdıgını ;)

hala anlamamışın ama =)

yeterince büyük yazmamışsın ondandır ; )

bazılarıda mevki sahibi olmadan bi yerleri kalkıyo onlarda teşhisin ne ; )

heaa sen forumda yaşıyon =) ben biraz daha realist bakıyordum =)
iSpiK' Alıntı:
ilerle arkadasım : ))
:sigara: :)

hayatında basarılar sana ; )

seviyeli bir tartışma sevdim.. :)

Ayrıca karma kopardın beni.. eyvallah.. :)

karma çok zekice espriler yapıosn ya:D
sana gelince jackal,

1.si bence seçeneklerin hepsi fazla ezici..forumda kullanılması yasak olan ezik kelimesi hemen hepsinde geçio.

konuyla ilgili;
insanların doğasından gelen bişi bu,adaptasyon
dediimiz olay...her insan kendini göstermek ister..
bunun için bşiler yapar..başarısız olabilir..önemli
olan yardım eli uzatmaktır o kişiye..ezmek deil..
ama ne yazık ki bazen ezme yanlışını yapabiliyoruz..
keşke olmasa ama oluo..

Mevkiye göre kişiliginden ödün veren adam zaten kişiliksizdir arkadaşlar. Bunlardan uzak durulması gerekir. Hatta ve hatta koşarak o kişinin yanından uzaklaşmanızı öneririm. :D:D:)

Geri