yol mu bana msn adresini at senle inglizce calısalım cok mükemmel olmamakla birlikte ingilizce türkce öğretmeniyim... istersen 2 pakistanlı 1 italyan 3 ispanyol öğrtencim var ve hepsiyle onlive sekilde türkce öğretiyorum skype ve msn cok büyük bi nimet bosuna girip bakmıcaksan ve kullanmayı biliceksen..
Öneriler mi istersin sen?
1-Kitap oku
lvl lvl oluyor onlar bilirsin ki en bastan basla yada hangisi sana anlasılır geliosa onun bir üstünü al... bilemediğin kelimeleri kendin bulmaya calıs bulmaca gibi düşün başta sacma gelirdi ne işe yarıcak bu filan diyeceksin ama sonra anlıcaksın biraz kendinle dalga geç kolay değildir ama sonuç verir.
2-konu ve örnek çözümlü kitap al.
buda biraz seni de parasal bakımdan düşündürebilir orjinallar ateş pahası ama korsanlar var benim çoğu kitabımda öyle (olgunlar sağolsun) ve üstüne yaz istersen sonra at. kendini deşarj etcek yöntemler bul ve mutlu et. gaz gelsin.
3.Cnn,BBC,NBC, tv deki uydudaki veya kablo tv deki ingilizce kanalları dinle.
****önemli: bunu cok insan bilmez ama eğer odanda tv varsa ve yabancı bi kanalda izleyebiliyorsan gece uyurken kanalı acık bırak o zihnine girer.. sonraları ailenden geceleri ingilizce konustuğunu söylediklerini duyacaksın!
şimdilik bu kadar ulaşmak istersen hersey senn elinde ben burdayım.
Mr.Fermat
best regards...