infa ve chamur 2 mükemmellik

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
infatuate ve chamur ; 2 nadide ve değerli insan .. dünyanın gelmiş geçmiş en güzide varlıkları, onlarla onur duyuyorum, hayatımda olmasalardı napardım kimbilir, kalbimin bir yanı hep onlar için çarpıyor ve söylemek istiyorum ki onlarsız bir hayat hiç yaşanmamış bir hayattır ..
sitedeki görevlerini layıkıyla yapan bu arkadaşlara birer alkışta sizlerden istiyorum ..

ay kıyamam, bu kadar değerli olduğumuzu bilmiyoduk, tşkler düşüncelerin için :melek

2sini de çok tebrik ediyorum
Başarılarınızın devamını diliyorum hepiniz için...
Sitede herbirinizin emeği çok büyük;)

Önemli bir dosya açmak istiyorum başlıkla ilgili.

İnfa bana sordu: Cem ile ben. Reac ve e-mine. Sence kim yener diye. Bunu sorarken büyük ükelalık taslıyordu. :p

Başlıktan anlaşılıyor ki galip gelmişler. Üzüldüm.....

infatuate kardesımın az ıyılıgını gormedım ıyıkı var yanı ....

ehuehehe anlaşılan sonuç hüsran sanirim; ben olsaydim el vermezdik react :)

alkis.gif
alkis.gif

bunu söyleyen senmisin derbederin :hhmanD

ben hep yenmeye siz hep yenilmeye mahkumsunuz :sigara:

Bencede forumumuzun gururları gördüğümle siteyle hep ilgililer çokda çalışkanlar bir alkış bence :D

208tbvc.gif

:hhmanD:hhmanD:hhmanD

infatuate ve chamur ; 2 nadide ve değerli insan .. dünyanın gelmiş geçmiş en güzide varlıkları, onlarla onur duyuyorum, hayatımda olmasalardı napardım kimbilir, kalbimin bir yanı hep onlar için çarpıyor ve söylemek istiyorum ki onlarsız bir hayat hiç yaşanmamış bir hayattır ..
sitedeki görevlerini layıkıyla yapan bu arkadaşlara birer alkışta sizlerden istiyorum ..

chamur ve infasız ama bide sensiz bi hayat zor olurdu benim içinde. sen beni bigün kanser edicen ama hadi bakalım :D bugün ektin bizi :D

Geri