inernet bağlantı sorunu

feza_18

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar benim diğer bilgisayarda özellikle msn açınca internet sürekli gelip gidio. sürekli yerelağ bağlantısı yok uyarısı çıkıo iki saniyede gelio bağlantı sürekli anlık olarak gidip gelio bu sorun hakkında bilgisi olan lütfenn cvp yazsın bıktım bu bilgisayardan en sonunda atıcam çöpe yoksa :S yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

modemle pc arasaındaki kabloyu kontrol et herhangi bir ezilme vb. varsa değiştir kabloyu.....

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın.Yardım bölümünde daha çok arkadaş yardımcı olmaya çalışırdı. Sorununa gelince pc ile modem arasındaki kabloyu kontrol et.Tlfden modeme gelen kabloyu kontrol et(Genelde bu tip sorunlar bu kablodan kaynaklanır)eğer kırılma bükülme varsa düzelt eğer ciddi bir zedelenme varsa değiştir.Bunlar sağlam ise tlfyi aç yaklaşık 30 sn sinyal sesini dinle eğer cızırtılı ise tlf hattındandır.Bu saydıklarımın hepsi sağlam ve düzgün ise 444 0 375'i ara Tt net'e arıza kaydı bildir gelir yaparlar.

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın.Yardım bölümünde daha çok arkadaş yardımcı olmaya çalışırdı. Sorununa gelince pc ile modem arasındaki kabloyu kontrol et.Tlfden modeme gelen kabloyu kontrol et(Genelde bu tip sorunlar bu kablodan kaynaklanır)eğer kırılma bükülme varsa düzelt eğer ciddi bir zedelenme varsa değiştir.Bunlar sağlam ise tlfyi aç yaklaşık 30 sn sinyal sesini dinle eğer cızırtılı ise tlf hattındandır.Bu saydıklarımın hepsi sağlam ve düzgün ise 444 0 375'i ara Tt net'e arıza kaydı bildir gelir yaparlar.

Evet :D:durdurun

ayrıca kullanmıs oldugun modemi ve router i de kontrol etmen lazım yukarıdaki kablo kontrollerinden sonra düzelmezse.

ağ ayarları avtivirus ayarları guvenlik duvarı ayarları da yazılımsal sorunlardan olabilir.

kolay gelsin.

Bence yazılımsal sorun değilde swish'in etnernet kartına girişinde sorun olabilir. Hani gevşemiştir. :D

Geri