indir.hackhell.com scripti burada

Bu scriptin SQL dosyası eksik bundan dolayı çalıştıramaz eğer elinde varsa ve eklersen sevinirim. Teşekkürler

sql dosyası olan upload edebilirse sevinirim :S

there is some problem with the rapidshare.. can someone please upload it again?? thank you very much.

arkadaşlar en yakın zamanda yenileyeceğim kusra bakmayın şuan başka bir yerdeyim script başka bilgisayarda en yakın zamanda hemde size 5-10 tane alternatif link vercem

This does not have SQL file. Can someone please upload SQL file please

buradan 1 saat içine yayınlıyıcam :D

_xxxx_ can you say in english please?

So you are loading the sql file ? Thank you very much :) I am waiting here all the time :)

arkadaşlar link yenilenmiştir hayırlı uğurlu olsun :D new link okay

arkadaslar ben acemıyım ve bunu beceremedım yardım edebılırmısınız benım gıbı anlamayanlara da yardımcı olmus olursunuz.yanı ındırdığımız scrıptın hangı dosyalarını değişecez neleri yapacaz bıraz yardımcı olsanız..ben yapmaya calıstım ama sureklı hata msj verıyo anlamıyomda zaten..

judge_boy' Alıntı:
arkadaslar ben acemıyım ve bunu beceremedım yardım edebılırmısınız benım gıbı anlamayanlara da yardımcı olmus olursunuz.yanı ındırdığımız scrıptın hangı dosyalarını değişecez neleri yapacaz bıraz yardımcı olsanız..ben yapmaya calıstım ama sureklı hata msj verıyo anlamıyomda zaten..

anlamıyorsan uğraşma, oyes :biggrin

judge_boy' Alıntı:
okey kardeşim ekle msnmi ben sana yardımcı olurum :D

wArez olmus hackhellin scriptide :))

eywallah dostum cok saol ama su ( .htacces ) dosyasi hakkinda anlayan varsa biraz aciklarsa iyi olur.Ucretsiz host a kurdum calisti ama sadeceana sayfa calisti galiba seo mu ne istiomus bununasil ortadan kaldircaz yada duzenlicez php bilen arkadaslarim varsa biraz aydinlatsin..Simdiden cok saolun...

scriptin sahibi sitede scripti yayınlıyosunuz :D ama eline sağlık :D

Geri