inca digital tv kartı ile ilgili

JÖH_DRACK

NALÇACI
Reaction score
0
sayın yönetici yaklaşık 1 haftadır bende bilgisayarımda bulunan inca digital tv kartının orjinal yazılımını bulamadım. internette ara evde ara cd si de yok bana yardımcı olamazmısınız. neden orjinal inca digital tv kartının yazılımı die sorarsanız kumandası ve alıştığımdan dolayı. birde bulursanız gerçekten çok çok teşekkür ederim siz sayın yardımcı olanlar

sayın yönetici yaklaşık 1 haftadır bende bilgisayarımda bulunan inca digital tv kartının orjinal yazılımını bulamadım. internette ara evde ara cd si de yok bana yardımcı olamazmısınız. neden orjinal inca digital tv kartının yazılımı die sorarsanız kumandası ve alıştığımdan dolayı. birde bulursanız gerçekten çok çok teşekkür ederim siz sayın yardımcı olanlar

Ben modaretörlüğü bıraktım üye olarak hitap edebilirsin isteğini özelden gönderdim :D iyi forumlar

üstad vermiş olduğun linktekini indirdim ama bu da inca digital tv kartı programı değil

oradakinin ismi DigitalTV3.3build08a isminde bir program

oyüzden dedim umarım yardımcı olursunuz

üstad vermiş olduğun linktekini indirdim ama bu da inca digital tv kartı programı değil

oradakinin ismi DigitalTV3.3build08a isminde bir program

oyüzden dedim umarım yardımcı olursunuz

Orjinalinde hangi marka oynatıcı var ? ismini sölemen yeterli..

inca dvb var simatic olması gerekiyor hem kumandayıda çalıştırıyordu

iyide dostum incanın dvb oynatıcısı yok progdvb inca çalıştırıyor yada ben bulamadım :D 1 haftadır arattırıyorsun??

Hangi DVB-S Kart Hangi Programda Çalışır?

(Driver i yükledikten sonra Uydu Yayınlarını izlemek ve dinlemek için sisteme bir DVB-S Viewer (Player) kurmanız gereklidir..kullanacağınız programın elinizdeki kartla çalışması için en başta uygun olup olmadığına bakın ki daha ilk denemede hayal kırıklığına uğramayın.. ..)
ALT-DVB : SkyStar1 - SkyStar2
ProgDVB : SkyStar1 - SkyStar2 - Aver DVB - Bütün Twinhan chipli kartlar (VisionDTV-Powercolor-INCA Tv-Chaintech,...v.b.) - Pinnacle DVB - Skymedia - Netcast - Bütün Budget Chipli Kartlar (WinTV NOVA...v.b.) - BroadLogic 2030/1030
DVD Dream: SkyStar1 - SkyStar2 - Aver DVB - Bütün Twinhan chipli kartlar (VisionDTV-Powercolor-INCA Tv-Chaintech,...v.b.) - Pinnacle DVB -Bütün Budget Chipli Kartlar (WinTV NOVA...v.b.)
MyTheatre : SkyStar1 - SkyStar2 - Aver DVB - Bütün Twinhan chipli kartlar (VisionDTV-Powercolor-INCA Tv-Chaintech,...v.b.) - Pinnacle DVB - Skymedia - Netcast - Bütün Budget Chipli Kartlar (WinTV NOVA...v.b.)
SkyView : SkyStar-2

Geri