Imzalardan Rahatsızmısın ?

Imzalardan Rahatsızmısın ?

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben c e bölesi ii yaw ..:D
neden kapatalım ki ...
kimilerinin imzası adama heyecan veriyo (blacksymbian ...sorunlu ) nun imzaları ...ikiside arada revizyona girio ama imzaların da deişik bir hava var ;)
x-files den beklediğim imza şeklini onlarda görüyom :D

aslında rahatssızım imzanın boyutu onemli degil ama kocaman oluyo bazen valla konuyla beraber karısıyo imza dedigin kucuk olmalı gazete gibi olmamaı dimi ama ozelliklerden kapatabiliyosun ama o zaman imzanın ne onemi var imza koyulur ama buyuk bir sekilde koyulmaz bence ....

sorunlu abi yeni imzalarını büyük bi heyecanla bekliyoruz valla benim imzalardan yana bi sıkıntım yok zaten kendi imzamı kendim yapıyorum :D

Sorunlunun imzasında sorun yok dial up olanlar da sayfa açıldıktan sonra dur tuşuna basarlar onu beklemezler :)

elvis nikli arkadaşın imzası siyaset içeriyor tamam biz de ülkemizi seviyoruz ama siyasetin yeri burası degil.....(ülkücülere bi gıcığım yok ama yersiz diye söylüyorum partizan senin hiç uyarmaya hakkın yok senin zaten nikin siyaset içeriyor........)

ben $ahsen rahatsız olmuyorum..zaten sorunlu senin imazlarını kaydedip bi klasöre atıyorum bayağı birikti elimde sık sık değiştir böyle ehhehe

yaww isteyen kapatır SORUNLU yaw ne takıon kafayaa :D ben memnunum zati renk katıo imzalar :D

bende degilim degilim gerci zannetmem rahatsız olan olsun cünkü forumu 24 saat kullanan herkesin imzası var die düşünüyorum

imzalardan kim neden rahatsız olsun ki arkadaşlar ayarlardan kapatır olur biter aha benim imzamdan şikayeti olan var mı siz onu söyleyin :D

imzalardan rahatsızlık değilde bazı imzalarda resimler gerçketn çok büyük.Bazı bilgisayarların performansı yüksek değil eski bilgisayarlar da mesela (kullanan çok) bi yeri açıyoruz imza yüzünden iki saatte açılıyo veya tıkanıp kalıyo orda.REsimleri biraz küçük olursa daha iyi olur

Sorunlu bence eski imzan daha güzeldi...

hehehe yenilik yapıyorum şimdi elimde gusel bi capon kız var onu koycam :p

Yavv Bazilarin imzalarida bq çikariyor bence ekrani kapliyor ayip ama simdi onun yuzunden imzalari kapattammkii zorla güzellikk :D

:)

sOrUnLu' Alıntı:
Forumlarımızda ki Imzalardan Rahatsızmısın ? (Boyut,içerik,şekil...)

Dostum imzalarını sıklıkla değiştir klasörde boş yerler var :D seninkiler sanat ya :) yueni imzanı 4 gözle bekliyorum bundan önceki japon kız hoştu :)

adres63' Alıntı:
Dostum imzalarını sıklıkla değiştir klasörde boş yerler var :D seninkiler sanat ya :) yueni imzanı 4 gözle bekliyorum bundan önceki japon kız hoştu :)

yeni imzamla karşınızdayım :p tatatatamm

Sorunlu seni adulta gönderiyorum thread closed :p

Sorunlu o ne ya kız portakallara emniyet kemeri uygulamamış.
Baksana sonra mazallah düşer suyu çıkar one yaw.
Ne zamandır portaka suyuna hasretim zaten...
:)) :)) :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri