Imzalardan Rahatsızmısın ?

Imzalardan Rahatsızmısın ?

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Forumlarımızda ki Imzalardan Rahatsızmısın ? (Boyut,içerik,şekil...)

ahuha rahatsız bile olsam ayarlardan kapatırım sorunlum yani no problem :)

benim yeni imza 220 kb olduğu için böyle bir ihtiyaç duydum. kimse rahatsızmı diye

ya bazı arkadaşların imzaları çok buyuk bence bişeyler yapabilirz ilerde ..

sOrUnLu' Alıntı:
benim yeni imza 220 kb olduğu için böyle bir ihtiyaç duydum. kimse rahatsızmı diye

Bİ SENİN İMZA RAHATSIZ EDERMİ HİÇ YAWW AKSİNE SABAHTAN BERİ KARŞIMDA ONA BAKIYOM:):)

Evet bende istersem kapatirim dedim Gerçi benim imzam kuçuk

imzalardan rahatsız olan varsa pm atar sorun giderilir. biz zaten çok büyük imzaları olan arkadaşlarımıza pm ile imzalarını değiştirmeleri konu8sunu gündeme getiriyoruz.

sorunlu nun imzasına gelince benim için sorun yok ama dial up la bağlananlar için yaratacaktır onlarda uygun ayarı yaparlar.....

ßende ayarLArdan kapatırımı seçtim :)
imza fark oLuyo çaLıorum ßazen :D

sorun lu wallaha senin imzalar çok orjinal oluyor ... rahatsız değilim...

sevencloves

Sevencloves' Alıntı:
ahuha rahatsız bile olsam ayarlardan kapatırım sorunlum yani no problem :)

evet dogru söylüyorsun sevencloves.katılıyorum......................... :)

daha rastlamadım öle rahatsız olanacak imzalara hem rahatsız olsak ne olur ayardan kapatırım

abartı buyuklukte ımzalar var yaf resmen sınır bozucu. gormemısın foruma uyelıgı olmus tutmus en large ımzayı kullanmıs hesaabı .. bence boyut sınırı getırılmelı arkadaslar sayfalarıda yavaslatıyor bu tarz ımzalar.. bu arada kımse kızmasın bu kendı gorusum...

Sorunlu aksine senin imzaları seyretmek için can atıyorum çok hoş görünüyolar :)

^^_Elvis_17_^^

ben senin imzani iStemiyorum.. siyasi icerik tasiyor.. degisirsen sewinirim...

likablex' Alıntı:
abartı buyuklukte ımzalar var yaf resmen sınır bozucu. gormemısın foruma uyelıgı olmus tutmus en large ımzayı kullanmıs hesaabı .. bence boyut sınırı getırılmelı arkadaslar sayfalarıda yavaslatıyor bu tarz ımzalar.. bu arada kımse kızmasın bu kendı gorusum...
İmzaları ayarlardan kapatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri