imagehell Script'i ( Resimli Kurulum )

Kardeş Resim derken indexdeki resimleri kastediyorsan Skin/Default/index.body.html Den index'i Tasarlıyabilirsin. Admin panelinden giriş Yaparak sitenin ayarlarını resim upload süresini premium kullanıcıları ayarlıycaksın .Resim ayarlarını Yapmassan Resimleri admin paneli Harici göstermez. Kolya gelsin

Latent ellerine sağlık.Bende bu tür birşey kurdum ancak sadece gözat ekle butonu var başka bir özellik yok.Bu script sayesinde upload coşacak:)

hani nooldu okadar övdüğünüz imagehell imageshacktan bile daha ii dediğiniz upload sitesine hani herkese bu iş nasıl yapılır gösterecektiniz 2 günde gümledi neiş agalar

mr710' Alıntı:
hani nooldu okadar övdüğünüz imagehell imageshacktan bile daha ii dediğiniz upload sitesine hani herkese bu iş nasıl yapılır gösterecektiniz 2 chok biliosan otur yaz payas adam diyelim tesekkru edelim bilmiosan sus emege sygı göster egil tesekkru et burada yemek yediğin kapı pislemek yakısmaz

SaoL Sercan Bu tip Adamlar halen mevcut ama Yapacak bişiyok paylasım hevesini kacırıyolar ha bu aradan ben tolqa ehehe :)

eyvallah kardeş

bende upload yaptığım resimler göstermiyor sizce neden?

download linki kırılmış =))

Emeğin için teşekkürler, fakat dosyayı çekemiyorum?

hocam link kırık yenilersen sevinirim...

Link kırık...
Yenileyecek bi hayırsever yokmu?

Geri