imagehell Script'i ( Resimli Kurulum )

( CR4CK3R )

New member
Reaction score
0
Öncelikle Teşekkürler;

1 Şey Merak Ettim;

İmagehell nedir? Nasıl Kuruldu? Güvenilirmidir? Diye Bir Bölüm Var Solda Nasıl Oraya Yazıldı?Ve Sağdki Resimler Nasıl Otomatik Listelendi?

Birde Mümkün İse TR Dil Dosyasını Bir Arkadaş Paylaşabilir mi?

eyvallah kardeş

tesekkurler dostum

Resimlere baysaydın anlardın Microsoft skin + default + index.body.html den İndexdeki o yazıları yapabilirsini..

Latent' Alıntı:
walla anlatımları düzgün incelersen düzgün calısıyor

Anlaımında Dediklerinin Aynısı Yaptim Olmadi:eek:ut: :eek:ut:

:sigara: :sigara:

kardeş bunun türkçe dosyasını da paylaşırsan minnettar kalıcam sana süper paylaşım ama türkçeside olsaydı keşke

isyankar' Alıntı:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/isyankar/public_html/resim/install/install.php on line 219

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/isyankar/public_html/resim/install/install.php

install.php yi kaldırabilmesi için 777 olması lazım

chmod ayarlarını 777 yap continue de..

yenı db kurdum denedım dıgerı hata vermeye basladı sql sorgusu calıstırınca sıldım yenı kurdugumu duzelmedı napıcam? yardım edın yaf

çatır çatır çalışıyor ben daha önceki bir paylaşımdan indirip kurmuştum

önce kurmayı öğrenin arkadaşlar,ayarları düzgün yapın ki zaten yapılması çok kolay ;)

Çok teşekkürler kuramayanLar için Çok iyi bir Anlatım oLmuş ....

valla ıkı gundur sıteyle urasıoruz kurtarıcaz dıye ıkı db ı ust uste kurmusum yanlıslıkla ne varsa gıttı kalsın o yuzden

sana bi soru soracam bab resim yukledikten sonra resim gostermio link verio ama

-------------------------------------------------------------------

SecureSSI: Das Script (/usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php) hat versucht ausserhalb von ihrem Userverzeichniss auf die Datei ./includes/inc.php zuzugreifen.
Dies ist nicht erlaubt!

Warning: main(): Sicherheitsverletzung: in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php on line 4

Warning: main(includes/inc.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php on line 4

Warning: main(): Failed opening 'includes/inc.php' for inclusion (include_path='.:') in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php on line 4

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php on line 26

boyle bi hata verio yardım edersen sevinirimm

SQL dosyasını Hatasız bi sekilde Yüklediysen Sorun Cıkarmaz Birde İsaretli Dosyaları Ftp Den Cmod 777 Yapıcaksın ... Aksi Halde Mysql Error Hatası verir

( Fatal error: Call to a member function on a non-object in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/imageney/out.php on line 26 ) Oldugu Gibi Resimleri iyice İnceleyin..

saol bence güzel paylaşım
:D
kurmadım ama deneyecem
lazım çünkü yeni sitede böle bişey
eyvallah babacan

Geri