image ready iLe animasyonLu yazı...!

pesimist™

New member
Reaction score
0
I WaLK THiS LoNéLY STRééT, oN THé ßouLuVeReD oF ßR
i11360_1.JPG

İstediğiniz boyutlarda yeni bir dosya açın. Type Tool aracını alın ve yazma efekti vereceğiniz herhangi bir yazı yazın.
i11361_2.JPG

Rasterize Layer yapın.
Layer>Rasterize>Layer...
Lasso Tool aracını alın ve ilk harfinizin etrafında bir seçim oluşturun. Layer via Cut işlemini gerçekleştirin.
Layer>New>Layer via Cut...
Şimdi layer paletinizin üst kısmında içinde sadece ilk harfinizin bulunduğu yeni bir layer oluştu. Tekrar yazınızın yer aldığı layer'ı aktif hale getirin ve ikinci harfin etrafında da bir seçim oluşturarak Layer via Cut işlemini gerçekleştirin. Aynı işlemi yazınızın harfleri bitinceye kadar tekrarlayın. Yaptığımız işlem tüm harfleri ayrı ayrı layer'lara vermek. İşleminiz bitince yazınızın yer aldığı layer'ı silebilirsiniz.

i11362_3.JPG

Artık animasyona geçebiliriz. Animasyon penceresini açın.
Window>Animation...
Şimdi Background layer'ı hariç bütün layer'larınızı yanlarında yer alan göz ikonuna tıklayarak saklayın. Animasyon paletinde yer alan Duplicate current frame ikonuna bir kere tıklayın ve layer paletinde yer alan ilk harfinizin yanındaki göz ikonuna tıklayarak görünür hale getirin. Tekrar Duplicate current frame ikonuna tıklayın ve bu sefer ikinici harfinizi görünür hale getirin. Bu işlemi tüm yazınızın oluşana kadar sürdürün. Animasyon penceresinin sağ üst kısmında yer alan ok ikonuna tıklayın. Açılan menüden Select All Frames seçeneğini seçin.

632839671135712218.gif

Daha sonra herhangi bir Frame'nin altında yer alan 0 sec. yazısına tıklayarak açılan menüden 0.2 seçeneğini seçin. Artık animasyonunuzu izleyebilirsiniz.
File>Preview In>Internet Explorer...

len olm yine hiç bi şey anlamadım:D:D

eline sağlıq kanka

Bildiim bişiydi ama güzel anlatım olmuş teşkkrler...

File>Preview In>Internet Explorer... file nin içinde böle bişe bulaamadım

tmm sorun çözüldü image ready atınca ok

ilk kez imagereadyi actım oldu sayende tesekkurler

Geri