IM,MAİl Hacking BÖlümüne İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DemircL

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Şimdiye Kadar Birçok Sitede Moderatörlük , Adminlik Yaptım.Bir Moderatörün Görevlerini Biliyorum.Kendimi IM yada MAİl Hacking Bölümüne ModeRatör Yapmanızı İstiyorum.Beni Fazla Tanımıyorsunuz Bunuda Biliyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 8

bence -1 daha erken... ve de başka sitelerde admin veya mod olman bişii değiştirmez burası HackHeLL başka forumlara benzemez ;)
7 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi

paylasım yap kendını goster derım sındılık -1903 daha yenısın

Formumuza Toplam 4 konu açmışsınız

ve hiçbiri Moderatörlük istediğniiz bölümde değil..

1 i burda
diğer 2 si kapalı ..

Oranın moderatörü olarak daha zamanınız olduğunu düşünüyorum başka foruma ne verdiğniiz değil önemli olan hackhell e ne verdiğniizdir..

-1

kendi adıma bu tür kampanyalara destek verir... seni de tebrik etmek isterim ama yeni üylerin adaylıkları biraz fantazi, biraz da ütopik geliyor!.... bana

---- 1903 İnşallah ilerleyen Zamanlarda

en az buraya konu acan bu arkadas kadar, buraya yorum yazaıp

--1 verende suclu..

adama kuralları hatırlatıosunuz yeterli iste neden oy kullanıosunuz onu anlamıorum.. madem konuyu j@ck@l kapatıcak o zaman kapatılacak konuya post kasmak için yazıosunuz dicem.. diyemiorum hepiniz sevdiğim kişilersiniz..

2 sayfa mesaj olmus burası..!!

Beni ADMİN yapın diorum ama kimse dinlemiorki :(

beyler dunya kupası maclarınada mı bakmayım yaww =P

Neyse zaten modluk isteyecegıne pişman etmişsiniz adamı :D

edit: Dostum senden önce kurallarımız okumalısın daha sonra aday olmalısın.

Daha şartlar olgunlaşmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri