yaw kanka... lock folder (dosya şifreleme programı) var bilgisayarda... az önce babama nasıl çalıştıracanı gösteriyodum.. belgelerim dosyasına örnek vereyim dedim . belgelerimin üstüne sağ tuş yapı oradaki lock folder menüsünü işaretledim.. ama belgelerimide , lock folder programınıda kitledi( yani dosyayı deil makineyi kitledi :S ) ... ngörev yöneticisinde programı sonlandır dedim ve kitlenen belgelerimi sonlandırdım ... belgelerimi açayım dedim açılmadı hata verdi.. makineyi restart yaptım ... şimdide belgelerimin içi bomboş görünüyo :S
ne oldu şimdi durup dururken dosyalar nereye kayboldu .. illa akşam akşam kasayı bolkondan aşşağımı uçurayım.. piskopatamı baliyim kendimi....
not:daha önce laptopumu aşağı atmıştım 9. kattan
bi ele atıverin plss şuna ... bilgisayar alacak durumda deilim .. malumunuz ekonomik kriz var dünyada... yeniden parçalamak istemiyorum makineyi ... kırıp dökmekten korkuyorum yine ...
hadi kanka şuna bi bakıver :S
teşk...
ne oldu şimdi durup dururken dosyalar nereye kayboldu .. illa akşam akşam kasayı bolkondan aşşağımı uçurayım.. piskopatamı baliyim kendimi....
not:daha önce laptopumu aşağı atmıştım 9. kattan
bi ele atıverin plss şuna ... bilgisayar alacak durumda deilim .. malumunuz ekonomik kriz var dünyada... yeniden parçalamak istemiyorum makineyi ... kırıp dökmekten korkuyorum yine ...
hadi kanka şuna bi bakıver :S
teşk...