illa kafayımı yemem lazım!!!!!

cool.man

Banned
Reaction score
0
yaw kanka... lock folder (dosya şifreleme programı) var bilgisayarda... az önce babama nasıl çalıştıracanı gösteriyodum.. belgelerim dosyasına örnek vereyim dedim . belgelerimin üstüne sağ tuş yapı oradaki lock folder menüsünü işaretledim.. ama belgelerimide , lock folder programınıda kitledi( yani dosyayı deil makineyi kitledi :S ) ... ngörev yöneticisinde programı sonlandır dedim ve kitlenen belgelerimi sonlandırdım ... belgelerimi açayım dedim açılmadı hata verdi.. makineyi restart yaptım ... şimdide belgelerimin içi bomboş görünüyo :S
ne oldu şimdi durup dururken dosyalar nereye kayboldu .. illa akşam akşam kasayı bolkondan aşşağımı uçurayım.. piskopatamı baliyim kendimi....
not:daha önce laptopumu aşağı atmıştım 9. kattan
bi ele atıverin plss şuna ... bilgisayar alacak durumda deilim .. malumunuz ekonomik kriz var dünyada... yeniden parçalamak istemiyorum makineyi ... kırıp dökmekten korkuyorum yine ...
hadi kanka şuna bi bakıver :S
teşk...

walla kanka aynı durum bende birine folderlock yapayım derken mp3 arşivimin üstünde göstereyim dedim
koca arşiv gitti walla
demem o ki kanki
ben formata attım kurtuldum
bir daha da folder clock kullanmadım
sen de kullanma geçer

Bu dosya kilitleme programlarının cogu saglıklı degil bulasmamanızı tavsiye ederim ama olmuş bi kere ne yapılabiilir diye bakarsak
ben olsam daha fazla zaman gecmeden recovery files pro
gramlarını arastırır onlardan biriyle giden dosyaları kurtarmaya calısırdım baska sansın yok gibi gözüküyo.Ayrıca biraz Dos bilgin varsa başlat cmd yazarak dos ekranında Dır komutuyla dosyalarına bi bak bakiim orda gözüküyomu.

Recovery programlardan benim kullandığım Recovery my Files die bi program var onu rahatca kullanabilrsin ben baya bi dosya kurtarmıstım bu programla.

Ama bu kilit programları hakkında ekstra bi bilgim yok.Belki özel korumaya falan alıyolardır.Bilgisi olan arkadasw bizi de aydınlatırsa bende memnun olurum.

yaw mete ... belgelerimde benim geçmiş 3 yılım var kanka yawww....
:S
sistem geri yükleme yapsak
???

virüs işi olabilir belki bi taratsaydın dosyayı yada makineyi

virüs işi olabilir belki bi taratsaydın dosyayı yada makineyi

kanka virüs deildir yaa.. şimdi oldu .. lock folder dedim belgelerim kitlendi...
masaüstüde kitlendi
şimdide belgelerimin içi bomboş.. müzklerim resimlerim ıvır zıvır uçtu gitti

???

Sistem geri yüklemede mantık lı ..tabi en son yedeğinden sonra önemli bi dosyan yoksa işini görebilir.Ama sistem geri yüklemeden sonra ben bazen sorunlarla karsılastım.O yüzden geri yüklemeden sonra dosyalarının yedeklerini alıp format atman daha iyi olabilir.

bu arada belgelerim dosyasını bilgisayarım/c/documentsettings/administrator de şifreli(folderlock simgesiyle) buldum...tıklayıp açayım dedim ve bu mesajı verdi...
sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman klasörün içi dolu gözüküyor ...

???

virüs değil kardeşim
bu folderlocklar
belli bir kapasitesi var
bilmem kaç mb o mb geçince dosyayı mahvediyo proğramın mantığı bu
recovery my files ile bir dene kurtarabilirsen birazını kurtarırsın
kolay gelsin kardeş

ben denememiştim ama başka bir yol da
güvenli kipte açmayı dene
işe yarayabilir

virüs değil kardeşim
bu folderlocklar
belli bir kapasitesi var
bilmem kaç mb o mb geçince dosyayı mahvediyo proğramın mantığı bu
recovery my files ile bir dene kurtarabilirsen birazını kurtarırsın
kolay gelsin kardeş

kanka .. recovermy files indirdim .. kurdum .. nası çalıştıracam.. yani programın mantığı ne .. kayıp dosyalarımı buluyo yoksa bozuk dosyalarımı onarıyo...

Senin için bir çözüm önerisi buldum sanırım.

ingilizce bir içerik ama kesin çözüm gibi görünüyor.

A simpler way is to boot your computer using Knoppix CD which is a complete operating system on CD and to retrieve your files from there because they are only hidden under XP and not from external operating systems
you can download linux (knoppix) for free from here and boot your computer with it http://www.knoppix.org/

Türkçesi

bilgisayarını Knoppix sistem CD si ile başlat ve dosyalarını geri al. Çünkü program sadece Xp altında dosyaları saklıyor. Harici sistemlerde saklamıyor.
Knoppix i aşağıdaki adresten ücretsiz olarak indirebilirsin
http://www.knoppix.org/

aynı şey banada olmuştu bende resimlerim klasörüne aynı şeyi yapmıştım.. daha sonra folder lock programını kaldırdım sorun çözüldü..

Geri