Walla benımkı cook karısık
Evet Arkadaslar Benimki İnanılmaz Karısık walla dogrusunu söleyim İlk kimle tanıstım nasıl tanıstım bilmiyorm bile yaws
--
Sanırsammm Partizan Yok yok Eskilerden Biraz İmm Galiba Solariz

Yani altan abi Evet Durmadan Soru sorardım . Sonra Geldi Ardı Arkası Gelmedı walla Gelen giden girdi cıktı msn' e peki şimdi kimler mi var msnde bahsedeyım mı bıraz nasıl olduklarını atladıklarım varsa hatırlatsın kendını
--
İlk Partizan üstat Walla Kendisi Dava diyim baska bısey demeyım paylastıgımız seyler

ben Sorarım o cevaplar Dava VE sosyalısizm konusunda ılk gidilecek Tartısılacak Büyük Üstat

yanı benım tanıdıgım
--
ikincisi DeaCon.Frost Hehe Anlatmaya Gerek Bilem duymuyorum walla Süper Geyık Ve muhabbetın en ıyısını yapabılen her telden cakan

Google Da Ustat Sor google İle Alakalı Teklemesiz Anlatsın Şimcik bkatım Msne Tükandayım Yazıyor
--
3.su Kazonava Şimdiki Adıyla Majestes Bi Yonuyle Kanki Muhabbet Ve REklamcılık Konusunda Üstat Sor En iyi reklamı nerde yaparım versın sana adres
--
4.Msnde nicki Pink Angel Burdaki Nicki b@i@c@i Kendi Şekey Kalbi Şekey Birii Onunlada ben Romantızme Cok takıldıgım aralar Tanısmıstık Neler Yasadık NEler
--
5.si

Dreegs Aslında Onu Ben Getirdim Buraya Geyıgın alasını yapan en muhabbet arkadasımdır aynı zaman hemsoyuz da haa
--
6. En Eski Olan Ve simdi olmayan burda Angel Ablamız Dark_Angel 'in Eskilerdenn cooookkk yakından tanıdıgı bı ablamız

Onun Sayesınde Neler Ögrendim Neler Hhciler hakkında bi bilseniz Mesela Hıc Kimsenın bılmedıgı Bilemiyecegı Cook guzel seyler ogrendım halada msnımde Süper Tatlı Muhabbet Ederiz
--
7.si Egeli_okii Üstadım

Yaws Adam Donanımda 1 numara Walla Ne diyim En ıyısı zaten intelde çalısan tek hh uyesı olmalı sanırsam
--
8.si Blackwolf Bu aralar takılmıyor Herhalde Üni Sinavına hazırlanıyor bılırsınız hackle ugrasanlar kım oldugunu
--
9.su By_Genco Romatik Kahraman Kendisini Romantık bolumunde ilgilenirken tanımıstım
--
Dahaa Cooookk walla Yaz Yazz bıtmezz

Aklıma geldıkce yazarım ama hangısıyle ılk tanıstım sahsen bılmıyorum
--
Jackhal Abımızde engelledı sanırsam benı msnde yada msnım degıstı ondan sımdı yok msnımde
nese Eskı gunlerı Hatırlattıgınız ıcın tesekkurler ..