ilk konum daha önce verilmişse k bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum Burası Yer degil ..Insanları boyle sacmaLıklarLa mesguL etmeye hakkın yok Lutfen HackheLL da Takılmadan Once bolum KuraLLarını oku .

Arkadasım AduLt Deqıl Burası =) Adulta Aç Konunu BakaLım Şu Esmere :hhmanD

Ölersen Kabrime Gelme İstemem :)

Senden Önce 2 Kişi SöLedi Zaten..Ama Yok Yok Sende SöLemezsen oLmaz Zaten =) Yakında Smod oLursun Sen Bu GidişLe :hhmanD

MozoLe Miяach;4022558' Alıntı:
Senden Önce 2 Kişi SöLedi Zaten..Ama Yok Yok Sende SöLemezsen oLmaz Zaten =) Yakında Smod oLursun Sen Bu GidişLe :hhmanD

Arkadaşım sen insanmısın yoksa ben sana dicek laf bulamıyorum insanları böle seviyesizce konuşarak kışkırtmaya çalışıyorsun sanada bu yakışır :D gülüyorum sana forumda senden başka yok etrafa saldıran...yaşına göre laflarında çok küçük seviyesiz :D

Arkadaşım sen insanmısın yoksa ben sana dicek laf bulamıyorum insanları böle seviyesizce konuşarak kışkırtmaya çalışıyorsun sanada bu yakışır :D gülüyorum sana forumda senden başka yok etrafa saldıran...yaşına göre laflarında çok küçük seviyesiz :D

Arkadasım HakLısın..Sen Kendıne İnsanım Diyorsan Af DiLeyerek SoyLuyorum Ki Ben İnsan DeqıLım :goz: Neyse SenınLe Tartışarak Hem Forumdakı ArkadasLara RahatsızLık Vermeyım..Hemde DeqerLi Vaktimi Bi Hiç Uqruna Harcamayım..İyi ForumLar :goz:

MozoLe Miяach;4022584' Alıntı:
Arkadasım HakLısın..Sen Kendıne İnsanım Diyorsan Af DiLeyerek SoyLuyorum Ki Ben İnsan DeqıLım :goz: Neyse SenınLe Tartışarak Hem Forumdakı ArkadasLara RahatsızLık Vermeyım..Hemde DeqerLi Vaktimi Bi Hiç Uqruna Harcamayım..İyi ForumLar :goz:

Ben konuya cevap verıyorum sen millete sarıyosun aradaki fark bu :D ben yorum yapmıyorum çünki sen bizim dışımızda varlıkmışsın kendin öyle diosun :D insan değilmişsin bende öyle tahmin ediyordum zaten :D bu konuyada bu cevap verilirdi zaten

MozoLe Miяach;4022515' Alıntı:
Arkadasım AduLt Deqıl Burası =) Adulta Aç Konunu BakaLım Şu Esmere :hhmanD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri