iliskide kacan kovalanir mi?

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
anlasilan bugun forumda herkez bana cephe almis gelelim sana fatu..
bu konuda 4. msj im sirf msj cogaltiyo demesinler diye yeni gelenlere bile hosgeldin demiyorum artik..
msj cogaltmakta sen benden usta gorunuyosun bu konuyla hic bir bagdasmasi olmayan msj atarak bunu belirledin aslinda..
kiskanma ne olur calis seninde olur diyorum sana bu son karsilik verisim...

bu gune kadar forumda hic kimseyle kotu anlamda atismalarim olmadi,gorunen o ki bundan sonra atisma msj larim cok olucak..

muhabbet çok hoşuma gitti parçala onu diyesim geldi ama ayıp olur koca insanlarız:))) ama insan dayanamıyor ki

neyse konuyla ılgılı yorum yazalım arkadaslar. onun dısında tartısma olmasın ltfn.

öncelikle herkese iyi geceler
kısa ve net diyim ne kaçanı ne kovalayanı severim
sevende sevilende birbirinde kaçmaz
bu tip köşe kapmaca olaylarında varılan nokta bence yersiz hırs,aşırı ilgi görme isteği ve bencilliktir;)
saygılar...

eger sevgi varsa karsıdakine gercekten deger verilebiliosa kovalayıp yakalamak gerekio..biz insanlar ilgiden cok ama cook hoslanırız eee dogal olarak da begenilmek cok hosumuza gidio insanın guveni bile artabilio..

dediğim gibi tartışmaya gerek yok. forum kirliliği. devam edelim plss

bence kadın erkek fark yok insana rağbet olduğunda çok hoşuna gider harkes biraz nazlanır.ama kızlar yapıları gereği biraz daha fazla naz ederler.bence ykışıyoda kızlara naz.tabi fazlası ii de diil.ama doğal diye düşünüyom

bence de bi yere kadar yani...hırs olursa sevgi de kalmaz.iki tarafta dürüst olursa hiçbiri olmas zaten

Geri