iliskide kacan kovalanir mi?

pasaklı

New member
Reaction score
0
Aslinda ask kendine has kurallari olan bir oyun degil midir?
ister kadin ister erkek olsun kim bu oyunu kuralina gore oynarsa, o kazanir...
bunlarin basinda da kacan kovalanir sozu geliyor..
genelde kizlar daha nazlidir densede,iliskide bir taraf kacar, digeride onun pesinden gider,
tabi fazla naz asik usandirana kadar.
PEKI SIZ NE DÜSÜNÜYORSUNUZ?

Aptalca...Eğer biri sana ilgi duyuyor ve bunu gösteriyorsa niçin ondan kaçasın...Kaçan gerçekten acizdir...Eğer onu istemiyorsan bunu açıkça çeker söylersin...

DayWalkerr' Alıntı:
Aptalca...Eğer biri sana ilgi duyuyor ve bunu gösteriyorsa niçin ondan kaçasın...Kaçan gerçekten acizdir...Eğer onu istemiyorsan bunu açıkça çeker söylersin...
katiliyorum sana seven insan niye kacsin ki dimi : )

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
katiliyorum sana seven insan niye kacsin ki dimi : )

Keşke herkes ilginin değerini anlaya bilse...O zaman kimse kaçma kimse de kovalamak zorunda kalmazdı...İnsan güzelden niye kaçarsa?....:o

Fazla ilgi sıkar insanı..!
Kaçan her zaman kovalanır ;)
Kovalayanda yorulana kadar, sıkılana kadar.
Arayı bulmak lasım..!
Birileri hep ilgisizlikten şikayet eder, birileride aşırı ilgiden sıkılmaktan şikayet eder.
Ben çok pis ikisinin ortasını bulurum...! ;) huahauhauhauh

fatu ne guzel ikisinin arasini bullabilmissin : )

kacan kovalanır tabi.herkes için; kaçan daha cazip bir hal alır. illa ki onu elde etmek arzusu en üst seviyeye cıkar.öyleki onu yakaladıgında artık eski değeri kalmayacakdır. nedense bu böyledır.

kaçanı kovalamamak lazım alla alla ben sevicem o kaçsın cehennemin dibine kadar yolu war hayyata naza kaprise gelemem seviyorsa severim der kardeşim budur...

kovalayanda bir yere kadar kovaalr
fazla naz aşık usandırır. ayrıca iş işten gecmeden biraz düşünmelı " onu kayebdersem pişmanlık duyarmıyım birgun".. diye

kovalanmak erkeklerde ters tepki yapiyomus

hmm.. dogru bir tez.. genellikle kacan kovalanıyor.. bi kız benim peşimde ben bi kızın o başka cocugun o baska bir kızın.. hep boyle hayatın kuralı.. insan elindekiyle yetinemez.. hep daha fazlasını ister!!

kaçan kovalanır da yani şeyini çıkartana kadar olmazki bu kız milletinde şööle bir olay var ilgisiz tavırlar içerisinde bulunur bunlar sonra sende yorulursun artık offf dersin bu seferde sen benle ilgilenmiosun derler ben 7 ay koştum peşinden sonra dedimki kabul ediosan et etmiosanda bittir et :) o hangisini seçti tahmin edebiliosunuz dimi ):

kacan kovalanır lafına inanıyorum.sen onun pesinden kosarsın
ve alay konusu olursun kimi kız muhabbetlerinde.sen kovalarsın o kacar
o kacar sen kovalarsın bigun bıkarsın kovalamaktan ve baska kollarda ararsın
mutlulugu o zamanda kovaladıgın kosar senin pesinden.bu hep boyle olmustur...

Kovalanır katılıyorum ama bir yere kadar bence bir zaman sonra karşılık alamayınca ona olan ilgisi küllennmeye başlar.Uzun süre kaçmak kovalanacağın anlamına gelmez.Sırf naz olsun diyede yapılmamalı..

~PRENSES~' Alıntı:
Kovalanır katılıyorum ama bir yere kadar bence bir zaman sonra karşılık alamayınca ona olan ilgisi küllennmeye başlar.Uzun süre kaçmak kovalanacağın anlamına gelmez.Sırf naz olsun diyede yapılmamalı..

Yaw ne alaka aşkım yaa sen karapapatya yı dinle fazla naz aşık usandırır. Karapapatya yengem uyuma gözünü sevem :D bişiler daha yaz

kaçan kovalanır tabi :)
ama kaçanı kovalayana olur olan :(
en basitinden bir örnek
yokuş aşağı yuvarlanan topu kovalayan çocuk o hıza yetişmeye çalışır bunu yaparken düşebilir kalkabilir ama düşüp yaralanırsa bi daha yokuş aşağı topun peşinden koşmaz :)

yanlış anlaşılma olmasın örnekte top var diye :lol: gayet ciddi düşünerek yazdım

fatu' Alıntı:
huauhauahuahauahuah pasaklı harbiden sen bu işi biliyorsun hee..! Mesajların nasıl çoğaltılacağını falan yani..! ;) uhauahuahauhauahauhauhau
anlasilan bugun forumda herkez bana cephe almis gelelim sana fatu..
bu konuda 4. msj im sirf msj cogaltiyo demesinler diye yeni gelenlere bile hosgeldin demiyorum artik..
msj cogaltmakta sen benden usta gorunuyosun bu konuyla hic bir bagdasmasi olmayan msj atarak bunu belirledin aslinda..
kiskanma ne olur calis seninde olur diyorum sana bu son karsilik verisim...

bu gune kadar forumda hic kimseyle kotu anlamda atismalarim olmadi,gorunen o ki bundan sonra atisma msj larim cok olucak..

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
anlasilan bugun forumda herkez bana cephe almis gelelim sana fatu..
bu konuda 4. msj im sirf msj cogaltiyo demesinler diye yeni gelenlere bile hosgeldin demiyorum artik..
msj cogaltmakta sen benden usta gorunuyosun bu konuyla hic bir bagdasmasi olmayan msj atarak bunu belirledin aslinda..
kiskanma ne olur calis seninde olur diyorum sana bu son karsilik verisim...

bu gune kadar forumda hic kimseyle kotu anlamda atismalarim olmadi,gorunen o ki bundan sonra atisma msj larim cok olucak..

Ya karışmım dedim dayanamadım Meyve veren ağaç taşlanır.Fatu msj ların az Kardeşim aferim sana böle boş boş msj lar yaz konuyla alakalı olmayan msj ların artar ama sen eksik kalırsın bence forumdan seni burda görmek isteriz demi yani nikinde çizgi görmek istemeyiz.

Geri