St.AnGeR' Alıntı:yaw teq qusurunus o olsn alala ya.. millet dısharda TR i qürtler bölüo sisin ishinis gücünüs bosh msj lar gechn bunları gel benim yasımı eleshdr osaman qolaysa.. bosh laf bunlar boshh..
bunlara gerenq yoqMucxz. All
TURK_CODER' Alıntı:ATATÜRKÜN BİR SÖZÜ VAR: "BİR ÜLKEYİ ELE GEÇİRMENİN EN İYİ YOLU DİLİNİ DİNİNİ VE AHLAKINI BOZMAKTIR"
fatu' Alıntı:
Atatürk bu cümleyi nerde söylemiş ben gerçekten merak ediyorum..! Komple okumak isterim..!
Yardımcı olursan sevinirim..!
Önerine gelince; hepimiz biraz milliyetçiyizdir ama herşeyin aşırısı zarardır bence..! Heleki böyle bi öneri gençlerimizin arasında espri konusu bile olabilir bence..! Ayrıca boşuna konu sapmalarına sebep olucaktır..! Bence bunları fazla önemsememiz gerekir..! Eğerki illada birşeyler yapmak istiyorsak "Hayatta en hakiki murşit ilimdir..!" şu anda da sanırım dilimizle bizi kimse ele geçiremez..! Ama cahil kalırsak çok tehlikeli..!
cimbomgs' Alıntı:Demek ki özel ileti gönder demen beni burdan attırmak için yapmış olduğun tuzakmış.
Ben sana burda böyle yazmamış olsaydın hayatta özel ileti atmazdım.Kaldı ki dosyaları da gerçekten istemiyormuşsun.1 saat msnde bekledim dosyayı almadığın gibi beni attırmak için şikayette bulunmuşsun.Yazık çok yazık.