ileti geçmişini saklayanlar, caps alanlar

ileti geçmişini şunun icin saklarım

• kendime güvenmediğim icin

Kullanılan: 4 10.0%
  • karşımdakine güvenmediğim icin

Kullanılan: 13 32.5%
  • güvenmediğim biriyle niye konusuyorum onu bilmiyorum

Kullanılan: 8 20.0%
  • belirtiniz :p

Kullanılan: 15 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    40

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
ileti gecmişini saklarsınız sonra bı seyde ortaya cıkar ... peki insanlar niye ileti gecmişini saklarlar karşısındakıne mı guvenmezler yoksa kendılerıne mı guvenmezler madem karsısınakıne guvenmıyorlarsa nıye muhattap olurlar bu karsındakıne hakaret değilmidir ? :))

Vallahi daha şimdi duyuyorum böyle bi muhabbeti
Bilmiyom benim iletilerimi saklayan oldumu ama saklamasa iyi eder birebirdeki iletilerim pekte hoş değil RTÜK kapatır saklayanın internetini :p

Vallahi daha şimdi duyuyorum böyle bi muhabbeti
Bilmiyom benim iletilerimi saklayan oldumu ama saklamasa iyi eder birebirdeki iletilerim pekte hoş değil RTÜK kapatır saklayanın internetini :p

kanka o diil forumda en ufak bısı olduunda taa fi tarihinde ettıklerı sohbetı ortaya cıkarmak meshur olduda dedım bı sorayım herkes koz olarak kullanıo dedım baska bı amac warmı = ))

İleti geçmisşi cep telefonunda mesajları saklayan sonra da arkaşlarına bi halt yapmış gibi gösteren tiler. Ama bazen insanların söyledikleriini inkar edebildiklerinden uygulanabilir.

teri gelince işe yarıyo:D bazı şeyleri kanıtlamak için:D

kanka o diil forumda en ufak bısı olduunda taa fi tarihinde ettıklerı sohbetı ortaya cıkarmak meshur olduda dedım bı sorayım herkes koz olarak kullanıo dedım baska bı amac warmı = ))

he ya bi aralar millete slm vermeye gelmiyordu log tutuyordu

ispik varmı senin elinde log gerçi tutmazsın ama : )

Bazen koz oLarak kuLLanırım , bazen biri teL no fLn verir unuturum diye , bazen de dedikLerini inkar eden ahmakLara kanıt göstermek için .. .GeneLde şifre koyarım günLükLerime

Bu arada GünLük dosyası boyutu 195 mb oLmuş :)

muratım ben tutmam anlamamda bılmıon mu sen :ÇD

güvenip güvenmemek söz konusu değil.. msn programının özelliği o.. kendi kendine kayıt alıo.. he istesem kapatırım. ama bazen ciddi işime yarıo. sölenen bi lafı sölemedim demek, karşındakini hep suçlu görmek artık moda olduda...

2s7csjn.jpg

Söyleyen Kişilerin , Söylediklerini İlerde Delil Olarak Kullanabilirim .
:hhmanD

Bende alıyorum, özellikle chamur ile aramda gecen konusmaları iice kaydediyorum günlük yedekliyorum.

En ufak acıgında affetmicem :p

:cool: iki log koyarım,4 dikişin atar :cool:

:p

Geri