Ikinci el otomobil

axe007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 2. ikinci el araba almak istiyorum. Sizce hangisini alayım.
Citroen Saxo 1.4i 1998 model gümüş gri klimalı,tüplü,ön camlar otomatik,sürücü hava yastığı,arka kapılarda çocuk klidi,kapılarda imbolizer,sis farı,hidrolik direksiyon,orjinal boya ve kazası darbesi yok, 80000km'de fiyatı 11000TL.
Tofaş doğan slx 1998 model beyaz, hidrolik direksiyon,ön camlar otomatik,orjinal boya ve kazası darbesi yok, 100000km'de fiyatı 11000TL.

Doğan alma ama başka alternatiflerin de olabilir. Örneğin Hyundai Elantra'yı araştırmanı tavsiye ediyorum. Yıllarca kullandım hem yakıt hem de performans olarak harika bir araç. Tavsiye ederim.

Maksimum vereceğim para bu. Parçası ucuz olabilir, gerçekten tofaşa bu parayı vermek içimden gelmiyor. Japon otolar da güzel ve sağlam ama biraz pahalı. Araştırma içerisindeyim. Citroen'e biraz fransız kaldım.

birinde klima var digerinde yok mutlaka goz onunde bulundur

ikisini şöyle 1'er hafta deneme şansın olsaydı emin ol TOFAŞ demezdin.. Saxo'yu madem almayı düşünüyorsun aynı segmentte o kadar çok alternatifin var ki bir araştır derim sana arkadaşım..

o paraya o kadar secenek varki saxo ve tofası bosver
örnek 2000-2001 cilo hacback ..2001 huyundai accent .... 2000 citroen xsara......
pejo 206 yine 2000 ila 2001 model .... bu saydıklarımla hem alilenle cıkıp rahay gezersi hemde parcaları uygundur şimdilik aklımagelen bunlar ......

Geri