iki tane dev gitar dersi programı (herkes gitar ögrenecek)

dom

New member
Reaction score
0
iki tane program bilgisayardaki boyutu 567 mb digeri 669 mb dir.iso formatında alcohol programı ile calıstırabilirsiniz. programın içinde metronom, tuner, recorder, chord dictionary bulunmaktadır. ayrıca görüntü ve ses ile program desteklenmis müthis bir program bununla gitar ögrenmeyen kalmayacak tek yapmanız gereken ekteki dosyayı indirip bitcomet ya da benzeri programlarla bu dev programları pc nize indirmek. size gitar calmayı sıfırdan ögretecek bir program. ben denedim ve indirmenizi siddetle tavsiye ediyorum normalde iki program 100 dolar falan ama bize beles :)

not; torrent dosyasının özelliklerine girince bu iki programdan haric birde cd.iso adında bir dosya var bunu indirmeyin bin dosyası ve acılmıyor. bu dosyanın yanındaki tık ı kaldırın haberiniz olsun diger iki büyük dosyayı indirin!

http://rapidshare.com/files/483850/Emedia_Guitar_Collection__www_1_.Fulldls.com_.zip

ben indirdim dosyaları ama çalıştıramadım tam anlamıyla nasıl çalıştırırız böyle dosyaları bilen varmı?

Saol dostum Programin Adini verirsen daha büyük hizmet etmis olursun. eN azindan emuldan cekeriz.

programın adı resimdede görüldügü gibi e media guitar metod 1 ve 2 dir. programı indiren arkadaslar indirdiginiz iso dosyasını ister nero programında yazdırıp cd den calıstırırsınız isterseniz alcohol programını bilgisayarınıza kurup bilgisayar üstünden calıstırırsınız

alcohol programını kurduktan sonra programı acıp önce file ye sonra open a tıklıyoruz ve em media iso 1 dosyamıızı gösteriyoruz ac diyoruz

sonra e media iso dosyamızızın üstüne cift tıklıyoruz böylece dosyamızı alcohol programının kurdugu sanal sürücüye göndermis oluyoruz

bende sürücünün adı resimnde gördügünüz gibi F olarak gözüküyor F sürücüsünün üstüne gelip saga tıklıyorum ve ac diyorum klasörün icine girmis olduk ve setup dosyasının tıklayarak programı kuruyorum program bilgisayarınıza 40 mb kadar bir yer kaplayacak kadar kuruluyor.

ve bilgisayarımıza kurdugumuz program baslat menüsüne geliyor ordan e media ya tılayarak programa girmis oluyoruz
isimiz bittigi zaman F sürücüsünden un-mount ya da cıkar diyerek cd mizi cıkartıyoruz kullanmak istedigimiz zaman mount diyerek yine sanal sürücümüze takp programı kullanabiliriz

dostum emeğine sağlık ancak sanırım zipli dosyada torent linki verilmiş yanlız bu program yok bende mümkünse dosyanın netten ulaşılabilecek linkini yayınlarsan memnun olurum.. Teşekkürler..

gilgames' Alıntı:
dostum emeğine sağlık ancak sanırım zipli dosyada torent linki verilmiş yanlız bu program yok bende mümkünse dosyanın netten ulaşılabilecek linkini yayınlarsan memnun olurum.. Teşekkürler..

dostum asagıda linkini verdigim programı indir ve pc ne kur. sonra yukarıdaki zipli dosyayı indir ve zipin icindeki dosyayı cıkart ve üstüne mause ile çift tıkla az önce kurdugun program onu görecek ve download baslayacak

dostum öncelikle ilgin için teşekkürler ancak bahsettiğin programın linkini göremiyorum acaba yüklemede bi sorun oluştu da göremiyor muyum?

Konuyla ilgili resimleri eklermisin...

Geri