iki sorunum var

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
ilki her pc açtıgıumda karşıma çıkan şu uyarı sisitem dosyasımıymış neymiş ama neyin dosyası ne işe yarar bilmiyorum kaydet diyorum çalıştır diyorum yine çıkıyor

2q2peuv.jpg

ikincisi her mozillayı açtıgımda çıkan şu uyarı nedir bunu da anlamış degilim

nnr1px.jpg

yardımlarınızı bekliyorum

Bu herseferinde çıkıyosa ;
Başlat > Çalıştır > msconfig Enter Başlangıç sekmesine gelip açılan exeyi bul.Yanındaki tik işaretini kaldırırsan herseferinde karsına çıkmayacaktır.Kolay Gelsin :)
Diğer Sorunun için sürümü yükseltebilirsin , onarabilirsin yada yeniden kurabilirsin firefoxu .

ede 2.sorun için mozillayı tamamen sil baştan yükle onu oo hale bi mozilla eklentisi getiriyo

sevices.exe, ProAgent trojanının server dosyasıdır ayrıca, eğer böyle her açılışta önüne çıkıyorsa da büyük ihtimal o, sistemle bir ilgisi yok yani..

temizlik için şu konuya göz atabilirsin:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=322414

firefox'a gelince, kullandığın versiyondan kaynaklı bir problem, 2.0.0.15 ve firefox3'lerde karşılaşılıyor genelde.. daha eski bir versiyonu yüklemeyi dene..

valla avast ve spyware doctor la tarattım virüsü buldu ama silmedi yine aynı sorun devam ediyor ayrıca bir sürü bulaştıgı dosyayı da silmiş resimler müzik falan siistem geri yükleme yaptık bundan sonra nasıl bir izlemem lazım şuan da trojan gözükmüyor silinen dosyalar geri geldi şimdi nasıl bir yol izlemem lazım

sistemine kaspersky internet security veya kaspersky antivirüs kurup, güncellemeleri de yaptıktan sonra bu programa güvenebilirsin..

forumumuzda güncel key'leri de olan son versiyonlarınu bulabilirsin..

teşekkürler TURK_HARD peki şöyle bi sorum daha var şimdi ben sisitem geri yükleme yapıp resişmleri müzkleri yedekliyorum oyunları falan onları yedekledikten sonra format atsam daha iyi olmaz mı yoksa kaspersky kursam bi sorun kalmaz mı teşekkürler...

sistem geri yükleme yaptığın tarihten önce herhangi bir sorun yoksa makinada, problem olmayacaktır..

ancak bu kadar uğraşıp yedek alıp sistem geri yükleme yapacağına format atman hem daha iyi hem de daha sağlıklı olacaktır..

format attıktan sonra dediğim programlardan birini kurup sistemini koruma altına alabilirsin..

çk sagol güzel kardeşim bayagı yardımcı oldun emegine agzına saglık ;)

bikaç şey daha kaldı onlarıda yedekleyip frmat atmak senin de dedigin gibi en iyisi tekrar sagol klay gelsin...

Geri