iki laptop arasında kablosuz bağlantı sorunu.

icemen

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar iki tane dizüstü bilgisayar arasında nasıl kablosuz ağ kurabilirim. :saskin

ara kablo var ta onu kur ethernet var tak kur daha nediiyim bu kadar kolay bişi

ara kablo var ta onu kur ethernet var tak kur daha nediiyim bu kadar kolay bişi

bu işlerden çakmadığın belli adam kablosuz kurmak istiyo o anlamda demiş :vur

dostum kablosuz bağlantı sana pek bişe kazandırmaz bildiğim kadarıyla en fazla dosya transferi yaparsın ben ofiste kurdum bu ağı ve çok işimize yarıyo eğer daha detay istiyosan msnden konuşalım

kablosuz modem üzerindende kablosuz ağ kurulabiliyormuş denemedim ama modemsiz iki laptop arasında kurdum ama çok yavaş. veri transfer hızı 650 kb larda geziyor. büyük dosyalar taşımak için pek uygun değil. erişim mesafesi yaklaşık 10 metre

bu işlerden çakmadığın belli adam kablosuz kurmak istiyo o anlamda demiş :vur

dostum kablosuz bağlantı sana pek bişe kazandırmaz bildiğim kadarıyla en fazla dosya transferi yaparsın ben ofiste kurdum bu ağı ve çok işimize yarıyo eğer daha detay istiyosan msnden konuşalım

asıl senn belli ara kablo diom bir kabloyu bi pc ye takıyosun ounn ucu sallanıyo ucu boşta yane anten gibi bişi var ötekinede aynı şeyi yapıyosun bunları böle birbirine bağlıyosun ara kablo dioz asıl sen çakmıon dikkati oku:victory yane alıcı ve verici var bu sayede ara kalblo

bende intel wireles kart var.sürücüsünü manuel yüklemede özel yüklemede tüm sekmeleri aktif edip yükleme yapıyorum.gelen programda profiller-ekle diyip ad-hoc seçeneğini aktif ederrek kuruyorum.ve veri aktarım hızımda yavaş değil.800mb bi filmi 7-8 dk içerisinde alıyorum.oyunlardada bi problem çıkmıyor.(multi)

wireless bi evin içinde çeker laptoptan laptoba tabiki modemde de daha uzun mesafe çekebilir modemin marka modeline göre.. kablosuz bağlantı aslında hızlıdır kablo ile pek farkı olduğunu sanmam ben devamlı kullanıyorum internet bağlantısı bile alıyoorum wireless ile başka laptoptan gayet sağlıklı ve güzel oluyo :)

Geri