iki gün bilgisayara oturmayın bakalım nolucak?

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
evet arkadaşlar ben bayramda 2 gün boyunca bilgisayara elimi bile süremedim akraba ziyaretleri misafir falan....
az daha kafayı yiyiyodum:D
şimdi açamıyorumda hiç açmadım ama kendi kendimi yedim..
yani deliriyorum yavaş yavaş:durdurun

onun için artık bilgisayar saatlerimi biraz biraz düşürdüm..
sizde bi deneyin 2 gün boyunca bi oturmayın bakalım nolucak..
acaba sadece bu problem bende mi var?
yoksa herkesin durumu aynı mı?:durdurun

ne 2 günü be anakart yandı 18 gün yoktu pc nasıl bişey alsam anakartı olmadı ram al fanı kır git fan al 30 dolar montaj parası vermiyicez diye alışıyo insan pcsiz hayatada iş güçte olsamasa kalkmam pc başından

abicim ben elimi klavyeye sürmezsem o günüm iyi geçmez....

işte zaten 8 saat boyunca kullanıyorum, fırsatım olursa 4 saat de evde kullanıyorum ama başından kalkmak istemiyorum... bağımlılık abicim bu...

bilgisayarım canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim
sen bir sevgili sen bir arkadaş
her şeyim oldun artık benim

:durdurun :durdurun:biggrin:biggrin

evde olup da bilgisayar başında olmazsam kafayı yerim heralde
bazen elektrik gidiyo
gelene kadar bi o tarafa bi bu tarafa git gel :D
düşünüyorum da eve bilgisayar almadan önce ben evde napıyodum ya :D

evet arkadaşlar bilgisayara bağımlı kalmayalım.
cidden çok feci hem sinirli oluyosunuz ben bi bıraksam şunu başka bişi istemiyorum..
şöyle bi hafta oturmadan durabilirmiyim acaba:saskin
imkansız gibi görünüyo ama...:D

ben bayramda ve hafta içi 5 gün oynamadım cok rahattım ders calıstım (not:bayramda oynamadıgım için rahattım günkü bayramda para topluyodum:D)

kitap okuyalım bilgisayar da saatler gecirceimize ... hic deilse kendimize hayrımız dokunuyo..

benim için pek bişey farketmez aslında

ben oturmuyorum bazen ama alısmak lazım bilgisayarsızlıga :D

kısa süreli değil de uzun süreli yokluğunda ilk zamanlar zor geçiyor ama sonra alışıyorsun. sinir, gerginlik, huzursuzluk... sonra yavaş yavaş azalıyor. başka şeylere yöneliyorsun.

BEnde Böyleyim Ama Şimdi Mecburi Hafta İçi Pc kapalı =(

yazın mecbur ps den uzaklaşıyoruz, da okul zamanı işte bilgisayarsız olmuyor..

ben de çok vakit geçiriyorum ama girmiycem dedim mi de girmiyorum yani kendimi kontrol edebiliyorum.

ben izmirde oturuyorum arkadaş ı ziyarete marmarise gittim tam 2 gün bilg yüzü görmedim eve gelir gelmez açtım öldüm geberdim bittim bilgisayarsız yaşayamam

birazcık irademize sahip olmamız lazım tabiki... özellikle hafta sonu hava yağmurlu olupta dışarı çıkmazsam vede bilgisayar olmazsa kafayı yerim herhalde... yaşadım biliyorum.

Geri