Ihlara Vadisi ve Kapadokya görüntüleri

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
43410g2.jpg

48za003.jpg

2nsbe5k.jpg

2jfiq86.jpg

2s93udw.jpg

46xy1sm.jpg

2irur2g.jpg

432p5cn.jpg

4bp0mpy.jpg

359yg7d.jpg

3yfox3c.jpg

4d6zfck.jpg

2mra146.jpg

alıntıdır...

aaaaaaaaaah ah sene 1999 ben daha o zamanlar çıtır bir rehber kene buralar az gitmedim bee kapadokya ya gidince mutlaka TURASAN şarabı içilmelidir boğazkere öküzgözü karışımı yemenide türk gecesine katılmalıdır ..... ürgüpte akşam odaya çekilmektense çıkıp şehri bir kolaçan edilmelidir... kaymaklı yada derinkuyu yeraltı şehrine gidilmelidir. bunlar sadece bazılar. neyse bende birkaç bişi diim dedim......

Harika bir yer Kapadokya..
Ellerine sAglık ;)

çok güzel bir yer.

eline sağlık.

özellikle 4 ve 5. resimler. renkleri çok etkileyiçi.

vay be memleketimi özledim daha bi çok yeri var gezilmesi gereken

gerçekten muhteşem güzellikler var ülkemizde, kıymetini bilmemiz lazım, sağol kardeşim.

teşekkürler paylaşımın için hep gitmek istiyorum ama bitürlü gidemedim harika biyer coup sanada tşk

gerçekten çok güzel bir yer =)

Anılarım canlandı birden ya kapadokyaya gidilipte
1:Ihlara Vadisi
2:peri Bacaları
3:Sarap Fabrikalarını görmek

Mutlaka gerekiyor. O Ihlara vadisi gerçketen büyüleyici bir yer onun biraz üstlerinde Yılan Klisesi falan war bi kaç çeşit kilise.O kadar yükseklikten sadece merdivenle iniyorsunuz cıvıl cıvıl kus sesleri bi tane tahtadan köprü gerçekten gidilipte görülmesi gereken bir yer.gittim gördüm we pişman olunmayacak bi güzellik..!

gercekten gıdıp gormek lazım buraları ulkemızın nadıde degerlerınden..ellerıne saglık usta..

Geri