iftira hakaret uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YediAtlı

Banned
Reaction score
0
diğer konuyu kapatangörevli arkadaş post sayımız yeterli değilmiş özel mesaj için derdimizi konu açarak anlatmaktan başka seçenek kalmadı artık okuduktan sonra kapartırsın bi zahmet

Chechen arkadaşımızın bu asılsız ihbarı hatta iftirasının yanında solucan diye iki konudada bana hakaret etmesine tek ses yok hatta clon çıkmadığım için yapacak bir şey başka sefere ben onu banlarım gibi bir yaklaşım üstüne bana kıştırtıcı mesajlar atma gibi bir uyarı. bu uyarının bana değil konuyu açan ve bana iftira atan beynim ile ilgi soğuk espiriler yapan solucan diye hakaret eden üzerine tehditkar mesaj atarak benı manüpile etmeye çalışmasına ses çıkarmayışını anlamış değilim. Chechen hakkıdna gereken işlem yapılsın ve arkadaş clon cıkmadığım için böyle iddalı konuştuğu içinde vicdanı muhasebesini yapsın tabi vicdan gönül varsa konular incelensin gereken işlem yapılmasını istiyorum yanında tarafsızlık ilkesininde bol bol kullanılmasını diliyorum iyi çalışmalar hoş kalın

chenchen gene he :) her konuda da o var zaten...
dinci kesmin cahil insanı...
kardeş walla allah kolaylık versin sana...
bazen bu sitede adamına göre muamele yaptığında bile ban yiyiyorsun.. o yüzden sana özel mesaj gelirse kopyala yapıştır modlara

öncelikle seni tahrik edici postlarından dolayı uyarmamın sebebi bu konu deil serbest kürsüdeki konuşmalarındır ..

yazdığım posttan yediatlı clone çıkmadı ben onu bi dahaki sefere banlarım anafikrini çıkarmışsın hayret ettim doğrusu, chechen açtığı şikayet başlığında clone üyelikler için yapabilecek birşey olup olmadığını sormuş, ona cewaben yazdım ..

burda insan ayırmağımı herkes bilir lakin kısa bir süre önce chechen arkadaşımız benim tarafından 7 gün süreyle cezalandırılmıştır ..

bu konudan sonra da 2 tarafında daha dikkatli dawranmasını rica ediorum aksi taktirde gereği yapılacaktır ..

umarım açıklayıcı olabilmişimdir ;

ii forumlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri