idam cezası

prestij-50

New member
Reaction score
0
arkadaşlar giden iktidarlar idam cezasını kaldırdı,aflar oldu ve Türkiye gün geçtikce bir suçlular ülkesi olma gayretinde sizce ne dersiniz idam cezası tekrar getirilmelimi?eğer bu cezayı kim geriye getirirse yemin olsun partisi farketmez ben oyumu o partiye verirdim.

EN LAZIM OLAN YERDE KALDIRANLARI MİLLETİMİZ İDAM ETMİŞTİR ZATEN.
Buda milletin kararını tartışmaya bile gerek yok.Ama idamı kaldıran kişiler bugünlerde milletin önüne ip atmaya başladılar,ipiniz yoksa ip verelim diyorlar.Artık millet yemez.
BEN İDAMI GERİ GETİRMEYE KALKACAK Bİ PARTİNİN ÇIKACAĞINI SANMIYORUM.
oy vermeyi düşündüğüm partinin bile.ama kendi görüşüm kesinlikle idamın tekrar uygulamaya konmasıdır.Hainlerin, 2 yaşındaki çocuk tecavüzcüsü ve katillerinin,zevk için
insan hayatını bitirenlerin,kasten milletin milyar dolarlarını yutup bu milleti namerde muhtaç edenlerin,askerimize kurşun sıkıp açlık grevi yaparak affedilenlerin,vs.
İDAM'danbaşka cezaya çaptırıldıklarında mukafatlandırıldıklarını hissediyorum,
İÇİME SİNDİREMİYORUM.( bu sözü söyleyenler saydığımız birçok suçluyu salıverenlerdir)
KESİNLİKLE GETİRİLSİN!!! ÇÜNKİ HAKEDENLER VAR.

Şimdiye kadar suçu günahı olmayan onlarca insanımız asıldı. Ama şuan asılmayı hak eden o kadar insan var fakat idam cezası kaldırıldı. Bencede tekrar idam cezası olsun.

idam cezası lüzumsuzdur.
şerefsiz teröristbaşına yakışan ceza

insanlardan tecrit edilmiş bir biçimde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır (işkence yapılması dahil)
işkence sırasında ölürse de sorun değildir zaten öldüresiye işkence edilmelidir ki Türk milletinin çektiği acıların bedeli alınsın
boynuna asılı iple 15 saniyede çıkan bu şerefsizin canı bizim acımızı hafifletemez!
günlerce ve aylarca taaa ki leşi çıkacağı güne kadar acımadan işkence edilmelidir

bu ceza çok daha ağır yerinde olacaktır

tabi bunu yapabilecek kadar yürekli siyasi parti yok ülkemizde

Allahın aldığı canı ancak allah alır..
Haa çok ağır bi suçmu yaptı.
Ver müebbeti ömrünün sonuna kadar zindanda çürüsün.

ARKADAŞLAR BUGÜN ASILMASI GEREKENLERİ BİZ HALA MİLLETİN PARALARIYLA BKIYORUZ.
Neden yaşatıyoruz başına birde asker,gardiyan,polis,dikiyoruz boşu boşuna.
Mezartaşı bile dikmeye gerek yok böyle insanların başına.

Geri