Ice age 4 geliyor!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

589367_detay.jpg

Filmin Continental Drift ismi ile Buz Devri 3 filmindeki gibi 3D olarak vizyona çıkarılması bekleniyor.

Flimin fragmanı için tıklayınız...

Century Fox'un yaptığı açıklamaya göre, Ice Age: Continental Drift (Buz Devri 4) filmi, Temmuz 2012 yılında vizyona girecek.

Continental Drift'in konusu ile ilgili bir açıklama yapılmazken, diğer Buz Devri filmlerinin devamı niteliğinde olduğu düşünülüyor...

[video=Ice Age 4 - First Look Teaser | HQ]1963[/video]

Gelsin Bakalım :)

Buz Devri 4

Ice Age: Continental Drift
- Buz Devri 4 Kıtaların Oluşumu

2icayjk.jpg

Çok sevdiğimiz kahramanlarımız yepyeni bir macera ile geri dönüyor.
Gene her zamanki gibi Manny, Ellie, Diego ve Sid beraber takılıyorlar. Uçan sıçanlar Crash ve Queen hakkında henüz bir bilgi yok.
Ve en sonunda yapımcılar tarafından kunduz olduğu açıklanan dünya tatlısı Scrat ise bıkmadan usanmadan meşe palamudu kovalıyor.

İlk üç filmin yönetmeni Carlos Saldanha sevenlerini üzecek bir karar alıp seriyi bıraktı.
4. Filmde yönetmek koltuğunu ilk üç filmde yönetmen yardımcısı olarak çalışmış olan
Steve Martino ve Mike Thurmeier paylaşıyorlar.

Yapım aşamasındaki filmin ABD vizyon tarihi 13 temmuz 2012 olarak bildirilmiş, ama ülkemizde ne zaman vizyon gireceği hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor
Ama yapımcılar 2012'in çok ileri bir tarih olduğunu düşünmüş olacaklarki yeni 4. bölüm içn bir ön fragman niteliği taşıyan Scrat's Continental Crack-Up adında 3 dakikalık bir kısa film yayınlamışlar.

IMDB YouTube

Karakterler
Manny

o94zt4.jpg

Diego

2jfhi14.jpg

Sid

9iblah.jpg

Ellie

2cehoj7.jpg

Crash ve Queen (Bu ikisi 2. 3.bölümlerde vardı ama yeni bölümde var olup olmadıkları hakkında henüz bir bilgi yok)

2dspnw8.jpg

Scrat

dm4idi.jpg

Daha detaylı bilgi için tıklayın

Kaynak The Internet Movie DataBase

Ve son olarak Eğer daha önce verilmiş ise özür dilerim.
Ama forumun arama özelliği çalışmadığında arama yapamadım.
İlgili sayfada kasıma kadar geri gittim ama bulamadım.

aslında otrailer değil 3 dakikalık bir kısa film ama 2012 çok geç yaa

Kendisi xvidown un resmi sponsorudur ayrica :) ice age deki sincap mi artik neyse

Geri