ice age 2 the meltdown türkçe altyazı

arkadasım sagol valla çok aradım bu alt yazıyı teşekkurler?

dostum teşekkür ediyorum tüm bu alt yazıyı indiripte teşekkür etmeyenler adına yada etm,yorum kendileri etsin anasını satiim.:cool:

Teşekkürler arkadaşım bu alt yazı için günlerdir arıyordum, film ile %100 uyumlu herkese tavsiye ediyorum.

drone' Alıntı:
ilk msj ı kendime atayım olmuş sanırım
:)

arka arkaya birden fazla mesaj atmak bu forumda yasaktır. 2. mesajını silmelisin.

kardeş eline sağlık ama ben altyazıyı ekleyip açdığımda seyrediyorum ama neroya attığımda altyazı kayboluyor yardım edersen sevinirim

Abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır ellerine kollarına gözlerine sağlık ;-) Süper alt yazı olmuş, tam istediğim gibi (Ts-XviD-Hustle) olmuş. Süpersin... Teşekkürünü de ettim en aynalısından... Sayende ne zmndır bekleyen filmi izleyebilicem, tekrar çok teşekkür.

hemen paylaştan herkez indirdiğine göre bana terslik yapıyor galiba dosyayı indire tıklıyorum sayfa yenileniyor ama bir hareket olmuyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Arkadaşlar bence bu film altyazılı pek sarmıyor.Bir yerden türkçe dublajını bulup izlemenizi tavsiye ederim.

Torrent kullannıyorsanız oradan türkçe dublajını bulabilirsiniz.

altyazı için çok teşekürler.
bu torrent denen şey nasıl kullanılıyor acaba bilgi verebilirmisiniz

slm dostum ya bu verdigin sitede arıza varmıs ya deli oluca msu filmin bir alt yazısı yokmu (ıce age 2) biri yardım etsin ne olur :( tesekkür ederim...

slm dostum ya bu sitede sorun var. lütfen biri yardımcı olsun su filmin alt yazısı lazım tesekkür ederim herkese slmlar...

slm arkadaslar bu sitede sorun var sanırım olmadı.. su filmin alt yazısını bulana sonsuz minnetarım :( tesekkür ederim saygılarımla...

Geri