I.q. Suna Güvenen Arkadaşlari Beklerim...

ama koyun eklersek elimizde o sırada 31 kloyun olması lazım değilmi?

hergün koyun kesilecekse eğer göre şöyle olabilir; 1 koyunu son gün gece 00.00 da keseriz hangi güne dahil olacağı mualllakta kalır :))

gün dağılımıda ( 9+9+5+5+1 ) +1gece00.00

son koyun 00.00 da kesildiği için 6. güne dahildir ama
toplam koyun kesilen süre 120 saati yani 5 günü aşmamıştır

olm ne cevabı solesenize:D:D

soda' Alıntı:
hergün koyun kesilecekse eğer göre şöyle olabilir; 1 koyunu son gün gece 00.00 da keseriz hangi güne dahil olacağı mualllakta kalır :))

gün dağılımıda ( 9+9+5+5+1 ) +1gece00.00

son koyun 00.00 da kesildiği için 6. güne dahildir ama
toplam koyun kesilen süre 120 saati yani 5 günü aşmamıştır

kardeşlerim kusura bakmayın bu sıralar işler çok yoğun olduğundan gelememiştim ama bu gün kontrol ettiğimde doğru yanıtı gördüm soda telefon numaranı gönder 25 kont hattına transfer edeyim tebrikler.

Birader Bu Cevabı verende Bısı bılmıyodur onaylayanda boyle sacma cevap olmaz eger koyun 1.gun saat 00.00 da kesılırse 1.gunun sonunda 2 defa kesım yapmıs olursun eger 2.gune sevk edılırse 00.00 2.gun baska koyun kesemezsınız cunku 1.gunde 2 defa kesım yapmanız yasaktır!!! Dıyelımkı sızın dedıgınız gıbı 00.00 ıkı gunede dahıl olmuyosa bız gun bosluguna mı düşüyoruz ??? bunun cevabınıda verırsenız cok sevınırım ıyı gunler sorunun cevabı bende var 25 kontor degıl 1000 kontor almazsam serefsızım gercek cevabı verene !!!

msn adresımde [email protected] ben bu sorunun cevabını bılıyorum dıyen eklesın ama 0,-1 yada saat 00.00 dıye sacma seylerle karsıma gelmeyın Ve gercekten bu soruyu yaparsanız 1000 kontor helalınden benden sıze!!! Lutfen Bı Tarafınızdan sallayıpta mılletın kafasını bulandırmayın !!!!!

Admın Adamın asabını Bozma sana kım sordu lan bu soruyu:mad:

Geri