Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olabilir Ama Heralde Kapatilirdi Dediğin Gibi Olsa Neyse Kimse Bişey Demediğine Göre Sorun Yok Ben Bu Konuyu Zaten Epey Olduydu Vereli Nedense Birden Popüler Oldu Belki Ayni Konudan Bahsediyoruzdur
visual basic kodları..
ayrıca tam kodlar değil belli oluyor..
visual studio tarzı programlarda derlemeniz gerek
txt olarak hiç bi işe yaramaz..
hele bat olarak
hele hele exe olarak note pad den hiç yaramaz..
derlenmesi gerek
bakın arkadaşlar bu prog. değil virüs eğer ki kendi pc niz de exe ya da bat a çevirirseniz ayvayı yersiniz demedi demeyim!...bunu nasıl kullanacam derseniz ya deepfreeze kullanın ayarlayıp zipleyin ya da rar dosyasına cevirin..bu şekilde saklayın ben de yaptım notped olarak rar ladım başka türlü masa üstüne bile almak imkansız ..
sakın olaki exe ya da bat a çevirip açık bırak mayın pc yi tahrip eder haberiniz olsun .. zipleyip saklayın ve sakın çıkarmayın zararını çekersiniz!...
peki kodların hangi taraflarını azıcık değiştirsek antivirüsler tarafından tanımaz
yine işe yarasın ama tanınmasın
bunu programcı arkadaşlar tabi daha iyi bilir
bu konuda fikri olan varmı?
kodları değiştirmek çok zor bi işlem değil ama kodların içeriğine bakarsanız, sadece pc ye değil, outlook hesabına kopyalama da yapıyor, sonuçta kodlar değişse bile programın çalışan motor kısmı aynı kalmak zorundaki işlevselliğine devam etsin. çalışan motor kısmındaki kodlarıda değiştirirsek yeni bi virüs yazmış oluruz zaten
bat veya exe olarak zarar verme ihtimali var, ayrıca ziplesek bile full sistem scan da uyarıyı verecektir. tabi silmeyede kalkışacaktır av. ayrıca artık neredeyse bütün sistemler tanıyor.
hepinize kolay gelsin.