i.e. 7 de işlemcim çok kasıyor sadece hackhelde oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Öncelikle makinemın özellıklerını belırteyım 1,83 çift çekırdek 2 gb ram ve internette sadece hackhele gırınce makınem aşırı derecede kasıyor arkadaşlar.başka bır konu daha açılmış buı konu hakkında ve konu kapatılmış buna sebep nedir yada ne yapabılırım.Foruma girmemeyı denedım ama alışkanlık oldu girmedende duramıyorum :vur

ŤêΧâŠ;2306104' Alıntı:
i.e bende de biraz yavaş
o yüzden firefox kullanıyorum

sorun yavaşlığı değil gayet hızlı diğer siteler gıbı ama hackhelı açtığım zaman işlemcinin sesi abartılı şekılde artıyor

aynı sorunu bende farkettim bir kaç gündür denemedeyim özellikle 6 veya 7 tane sekme açınca işlemci %90 larda çalışmaya başlıyor ve fan dakikalarca durmuyor ama genellikle sadece hackhellde değil içeriği fazla olan siteler de de başıma geliyor bende firefoxa geçmeyi düşünüyorum sende onu bi dene bence belki onda olmaz

Öncelikle makinemın özellıklerını belırteyım 1,83 çift çekırdek 2 gb ram ve internette sadece hackhele gırınce makınem aşırı derecede kasıyor arkadaşlar.başka bır konu daha açılmış buı konu hakkında ve konu kapatılmış buna sebep nedir yada ne yapabılırım.Foruma girmemeyı denedım ama alışkanlık oldu girmedende duramıyorum :vur

Anlamsız bir şekilde Hackhell bilgisayarımıza bilgimiz haricinde birşey yüklüyor.

benimde bilgisayarım AMD Athlon 64 Çift çekirdek 1.GB ram.

Ama hackhell e girince makinem krize giriyor sanki.

Ve bence Nedenide bu.Haliyle insanın aklina iyimser şeyler gelmiyor.
Direkt düşüncem Hackhell in sahiplerimi yada adminlerimi bir şekilde bilgisayarıma giriyor ve dosyalarıma bakıyor yada şifrelerimi alıyor.İnternet Explorerde Neredeyse makinem ölecek.Ayrica ben fire fox kullanıyorum diyen arkadaş,Muhtemelen Bu antivirüs dosyasısnın yakaladığı bu küçük Programcık Java.Firefoxta Java tabanlı bir program olduğu için Makineni kasmıyor.Amm Firefox ta 15 20 tane hackhell Sekmesi yada sayfası aç bakayım makineni resetlemiyormusun.

Bilmiyorum,hiç bir şey yada ceza nedeni oluşturacak bir şey yapmama rağmen yukarıdaki resim neyin nesi dediğim için hesabim silindi.Demekki iyimser bir şey değil.Gerisine siz karar verin.

Değerli arkadaşım makinenin kasılmasının nedeni Çook büyük olasılıkla bilgisayarından hackhelle girince hackhellde senin bilgisayarına giriyor.Bilgisayarını bi antivirüs testinden geçir derim önce.

Buyur ben geçirdim AVG antivirüs bak bakalım nasıl bi dosya yakaladı.

Anlamsız bir şekilde Hackhell bilgisayarımıza bilgimiz haricinde birşey yüklüyor.

Direkt düşüncem Hackhell in sahiplerimi yada adminlerimi bir şekilde bilgisayarıma giriyor ve dosyalarıma bakıyor yada şifrelerimi alıyor.İnternet Explorerde Neredeyse makinem ölecek.Ayrica ben fire fox kullanıyorum diyen arkadaş,Muhtemelen Bu antivirüs dosyasısnın yakaladığı bu küçük Programcık Java.Firefoxta Java tabanlı bir program olduğu için Makineni kasmıyor.Amm Firefox ta 15 20 tane hackhell Sekmesi yada sayfası aç bakayım makineni resetlemiyormusun.

Bilmiyorum,hiç bir şey yada ceza nedeni oluşturacak bir şey yapmama rağmen yukarıdaki resim neyin nesi dediğim için hesabim silindi.Demekki iyimser bir şey değil.Gerisine siz karar verin.

Değerli arkadaşım makinenin kasılmasının nedeni Çook büyük olasılıkla bilgisayarından hackhelle girince hackhellde senin bilgisayarına giriyor.Bilgisayarını bi antivirüs testinden geçir derim önce.

Umarım yönetici arkadaşlardan bir cvp gelir ben kasper kullanıyorum bir şey bulamadım ama sırf bu yuzden makıneye format atmayı düşünüyorum...

Hackhell.js dosyasında sorun yok arkadaşım bu açıklanmıştı...
Ayrıca şuraya bakmanı öneririm..
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2292340&postcount=13

467,320 Üyemiz , 323,557 Konumuz , 2,241,626 Mesajımız ve 3648 Online Kullanıcımız ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

büyük olan kısma dewam et

bu kadar online üye olan başka site yok

bırak biraz kassın

ama firefox da hız sorunu olmuyo

firefoxu kullanmanı tavsiye ederim..

467,320 Üyemiz , 323,557 Konumuz , 2,241,626 Mesajımız ve 3648 Online Kullanıcımız ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

büyük olan kısma dewam et

bu kadar online üye olan başka site yok

bırak biraz kassın

ama firefox da hız sorunu olmuyo

firefoxu kullanmanı tavsiye ederim..

anladımda hocam dediğim gibi hız problemım yok işlemcinin 40-60 arası kasma problemı var...

anladımda hocam dediğim gibi hız problemım yok işlemcinin 40-60 arası kasma problemı var...

arkadaşım hız dan söylemiyorum

Browser olarak Firefox siteleri daha hızlı tarıyo

denemeni tavsiye ediyorum

çünkü 467,421 üyesi oLan ßi sitedesiniz ;)

valla bende kasmıyor kastırmıyor. firefox kullanıyorum. karspersky antivirüs kullanıyorum şu ana kadar bana bir virüs uyarısı gelmedi ve makine çatır çatır çalışıyor... flashgetle dosya indiriyorum, excel'de 3 dosya açık, güvenlik kamerası devamlı kayıt halinde ve hackhell'de çatır çatır geziyorum hiçbir sorun yaşamıyorum. ama bazı adult forumlara girdiğim zaman browser birkaç saniyeliğine kilitleniyor ama hackhell'de böyle bir sorun yaşamadım...

2 gün önceye kadar ufak bi kasma vardı firefoxta

ama düzeltildi şuan mükemmel

ßende SekmeLer Arasında Geci$te ßya Sıkıntı Ya$ıodum.. DüzeLmi$..

ELine SaqLık Dark_AngeL :)

Bikaç gün öncesine kadar bende de aynı sorun vardı, sekmelerde geçişte çok zorlanıyodu pc ama şimdi düzeldi.

ben Firefox kullanıyom bendede kasıyo. 3 den fazla sekme actıgım zaman :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri